Papucii Crocs, la un alt nivel: Au fost transformați în geantă

Geanta Crocs este creația la care nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea exista. Dar se pare că există...
Deși se clasează adesea în topul celor mai urâte încălțări, alături de cizmele UGG, papucii Crocs sunt iubiți de cei care apreciază confortul și care nu pun prea mare preț pe aspect. 

Celebrii papuci au fost reinventați de-a lungul anilor. De exemplu, designerul Christopher Kane i-a acoperit cu cristale, iar creatorul Demna Gvasalia i-a ridicat "la înălțime", realizând variante cu platformă pentru colecția Balenciaga din sezonul primavară-vară 2018. A existat chiar și o variantă cu toc înalt, care s-a vândut imediat.

Iar acum, brandul PizzaSlime din Los Angeles, Statele Unite, a ridicat ștacheta, transformând papucii Crocs în geantă.
A primit denumirea Crocsbody și a fost realizată pentru început într-un număr limitat de 50 de bucăți. Prețul unei genți Crocs create de PizzaSlime este de 300 de dolari. 

Creată în variantă galbenă sau neagră, Crocsbody poate fi accesorizată cu medalioane care se fixează de celebrele găuri pentru aer ale papucilor.

Potrivit brandului american, scopul a fost acela de a transforma un papuc într-o geantă funcțională. Dar funcționalitatea poate fi pusă la îndoială, având în vedere cât de puține lucruri încap într-un papuc...

"Am ieșit mult din tipare și am transformat un papuc Croc într-o geantă funcțională, de calitate.
Câteva detalii: Fiecare geantă a fost realizată manual în LA. Doar 50 dintre ele au fost scoase la vânzare. Cureaua este personalizată cu brandul Pizzaslime care este țesut. Charm-urile detașabile numite Jibbitz sunt realizate special pentru această geantă. Este disponibilă în culorile galben și negru. Suntem deosebit de încântați să o lansăm! În ultimele luni am muncit mult, am dedicat timp și efort pentru realizarea acestui proiect care nu a mai fost făcut niciodată. A fost mult mai greu decât pare", au scris cei de la PizzaSlime pe pagina lor de Instagram.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod