Ziua internațională fără sutien. 20 de vedete care au renunțat deja la el

Apărută în urmă cu câțiva ani, ca un mod de a promova investigațiile medicale menite să depisteze din timp cancerul la sân, Ziua Internațională Fără Sutien a devenit un fenomen mondial.
Nu se cunosc foarte bine originile acestui manifest, dar scopul de a promova astfel autoexaminarea, ecografia mamară sau mamografia pentru depistarea timpurie a cancerului la sân l-au transformant într-un eveniment care are loc în fiecare an pe data de 13 octombrie, potrivit awarenessdays.co.uk.

Femeile din întreaga lume sunt sfătuite să renunțe astăzi la sutien, iar pe rețelele de socializare apar în fiecare an numeroase postări prin care este promovat acest eveniment, fiind folosit hashtagul #nobraday (ziua fără sutien). Nu este o sărbătoare oficială în nicio țară a lumii.

Unele dintre starurile de la Hollywood nu au nicio reținere în a renunța la sutien, atât în viața de zi cu zi, cât și pe covorul roșu. Iată câteva imagini care demonstrează că vedetele au renunțat deja la sutien:
    
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gramatica lui peste pe 14 Oct 2016, 20:30
    Propunere

    Propun si zilele internationale ale manelismului, cocalarismului, imbecilismului, snobismului, plagiatorilor, prostiei etc.

    1
    0

  • Taraxacus pe 14 Oct 2016, 15:48
    Scopul ?

    Serios ? Scopul pentru care femeile vor merge fără sutien o zi este auto examinarea, ecografia și mamografia? Adică atunci când merg pe stradă se vor ține cu mâinile de piept ca să nu le bălăngăne și în felul acesta se vor autoexamina? Dar dacă au mâinile ocupate? Atunci e simplu , se va oferi un bărbat să le țină sânii... și vor fi examinate... Exact la asta se gândește o femeie când iese din casă fără sutien... la o posibilă examinare....Dar când o întâlnește un ărbat? Tot la o examinare se gândește (bărbatul , bineînțeles) și dacă amândoi se gândesc la același tip de examinare, atunci nu e motiv de îngrijorare... Dacă ajunge acasă și nu a examinat-o nimeni... e cazul să-si pună sutien și să nu mai aștepte până anul viitor ... Articole penibile scrise doar ca să accesăm saitul... oricum ideea e bună, merită de luat în considerare chiar dacă nu ești vedetă și chiar dacă nu mamelești o vedetă...

    0
    0

  • Tzatza Amaru pe 14 Oct 2016, 13:44
    Mamele,mamele

    Din cate poze am vazut, cred ca pe putin jumatate, n-au nicio legatura cu "lupta impotriva cancerului" ci mai degraba cu ruperea gurii si "popularitate". Daca ar fi ingrijorate chiar atat de tare, vedetele nu s-ar fi pozat cu silicoane (unele) sau cu tigara in mana.

    2
    0

  • doru pe 14 Oct 2016, 13:11
    Ha! Ha!

    Pentru vedete ar f buna o zi fara silicoane, nu-i asa?

    1
    0

  • traian gaozaru pe 14 Oct 2016, 12:47
    motiv de bucurie

    in sfarsit poate si emilica boca sa iasa din casa fara sutien :-)

    0
    0

  • AntiProstie pe 14 Oct 2016, 12:20
    Artikol de kkt

    Numai tampenii postati. Chiar nu va duce capul sa aratati articole de calitate??

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod