bucurie

8 adevăruri dure despre viață pe care trebuie să le înveți acum

Când vei înţelege aceste 8 adevăruri despre viaţă, vei fi mai puternic şi te vei bucura mai mult de fiecare zi. Iată lucrurile esenţiale pe care trebuie să le ştii!

Viaţa poate fi frumoasă şi miraculoasă, poate fi minunată. Un singur lucru nu este viaţa: nu-i uşoară. Nu întotdeauna reuşim să ne-o facem mai simplă, mai bună şi de multe ori ajungem să simţim că este incorectă şi chiar cumplită; trecem prin ea refuzând să vedem lucrurile simple pentru că suntem prea încrâncenaţi, obosiţi şi dezamăgiţi, refuzând să vedem adevărurile simple, de teamă că vor fi prea greu de înfruntat şi fără să realizăm că acceptându-le ne putem face fiecare zi mai uşoară şi mai fericită, scrie Marina Richter într-un articol motivaţional publicat pe site-ul Life Hack.

Iată care sunt cele 8 adevăruri dure despre viață pe care trebuie să le înveți acum pentru a fi mai puternic, prezentate de William Beteet.

 

1. Toţi cei pe care îi iubeşti vor muri


Oricât de rău ar suna, când accepţi că nu eşti etern şi că toţi cei pe care îi ştii nu vor trăi mereu vei fi mai puternic. Mulţi oameni nu se aşteaptă să-i piardă pe cei dragi şi resimt un regret sfâşietor când rămân fără ei. Părinţi, bunici, prieteni - nu se ştie când se vor duce.

Aşa că gândeşte-te: i-ai sunat pe ai tăi de curând? Vorbeşte cu ei, bucură-te de ei, de prieteni, de toţi cei la care ţii. Timpul nostru, al tuturor, este limitat pe Pământ.

2. Dă un sens vieţii tale


Buddhiştii cred că noi ne creăm propria lume prin gândurile şi faptele noastre. Aşadar, o viaţă împlinită înseamnă să faci o alegere. Nu trebuie să militezi pentru pacea lumii sau să lupţi pentru eradicarea foametei pe plan mondial - lucrurile simple te fac să te simţi mai împlinit decât este şeful unei companii importante.

Uneori suntem prea concentraţi pe ceea ce nu avem şi asta ne facem să ne simţim nefericiţi oricât de multe realizări am avea.

3. Nu există partenerul perfect


Mulţi visează la iubirea perfectă şi la un partener ideal. În realitate, cei mai mulţi dintre noi avem aşteptări prea mari şi nu mai suntem în stare să apreciem persoana iubită aşa cum ar merita. Nu înseamnă să stai cu cineva cu care nu te simţi fericit, dar trebuie să înţelegem că avem de tras serios pentru o relaţie, trebuie să dăm totul.

Într-un cuplu este nevoie de amândoi şi ne putem bucura de o relaţie fericită doar dacă ne străduim împreună.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod