12 plăceri simple care îți fac viața mai frumoasă

De la rufele curate până la mirosul prăjiturilor de la cuptor, există multe plăceri simple care îți vor înfrumuseța fiecare zi.
Există ceva special în orice moment și vei fi mult mai optimist dacă te bucuri de lucrurile care te ajută să zâmbești mai des. Este vorba despre plăceri simple, care îți luminează chipul, te ajută să respiri adânc și să ai încredere în forțele proprii.

 
Iată care sunt lucrurile care-ți fac viața mai frumoasă zi de zi:

 
1. Cearșafurile curate

Nimic nu este mai plăcut decât să faci o baie relaxantă, iar apoi să te așezi pe pat, pe cearșafuri proaspete. Când pui capul pe pernă și simți aroma revigorantă stresul va fi eliminat rapid și nu te vei mai gândi la momentele dificile.

 
2. Mirosul unui bebeluș

Acest miros dulce și fin îți inspiră siguranță, confort și liniște interioară. Bucură-te de fiecare clipă alături de cel mic.

 
3. Melodia ta preferată

Nu este nevoie să fie un cântec la modă. Poate fi și de acum 20 de ani, atâta timp cât îți place atât de mult încât incluzi mereu această melodie în playlist-ul tău.
Nici nu este nevoie să aștepți să îl auzi din întâmplare la radio. Caută cântecul online și lasă muzica să te învăluie. Cântă și tu și vei vedea că orice problemă va fi mult mai ușor de rezolvat.

 
4. O chiuvetă goală

Când chiuveta din bucătărie nu mai are deloc vase este un semnal că te poți relaxa. Spală vasele cât mai curând pentru a avea timp în plus pentru lectură sau emisiunile tale preferate.

 
5. Când dansezi cu un copil

Pe lista de plăceri simple ale vieții, dansul împreună cu cei mici este foarte util pentru adulți. Copiii sunt spontani și nu se îngrijorează dacă nu realizează toate mișcările corect. Distrați-vă împreună, învățați noi mișcări și înlocuiți pasivitatea cu melodiile care vă inspiră să dansați. Este o soluție ideală pentru lunile reci de iarnă.

 
6. O glumă împărtășită

Glumele sunt haioase și te fac să râzi, dar sunt mult mai plăcute dacă prietenii tăi râd cu tine. Amintiți-vă de clipele amuzante prin care ați trecut împreună sau inventați noi glume.

 
7. Un mesaj de la persoana iubită

În trecut aveai destul de mult de așteptat pentru a vorbi cu persoanele dragi, dar acum este mult mai ușor să comunici instant cu ajutorul Internetului. În ciuda vitezei potențiale a comunicării, se pare că împărtășim din ce în ce mai puține lucruri.
Folosește tehnologia în avantajul tău și trimite-i un mesaj persoanei la care ții. Te vei simți excelent după ce vei primi răspunsul.

 
8. Șosetele noi

Șosetele de-abia scoase din ambalaj, cu bumbacul neuzat sau șifonat sunt deseori asemănate cu mici îmbrățișări pentru picioare. Bucură-te de noile perechi de șosete și nu ezita să le alegi pe cele pufoase pe timp de iarnă. 

 
9. O listă cu toate lucrurile bifate

Nu te simți mulțumit când citești o listă cu tot ce aveai de făcut și ai bifat fiecare căsuță? Acționează eficient și creează-ți mici liste pentru a avea un impuls suplimentar de energie în zilele dificile.

 
10. Când culegi o floare

Sigur că este mai simplu să cumperi un buchet de flori de la magazin, dar amintirea va fi mult mai plăcută dacă vei culege o floare chiar din grădina ta. Vei aprecia frumusețea și parfumul florii, iar optimismul și relaxarea vor apărea de fiecare dată când îți amintești de acel moment.

 
11. O băutură caldă în zilele geroase

O ceașcă de ceai sau de ciocolată caldă sunt reconfortante în zilele de iarnă și te fac să privești vremea de afară fără să te gândești cât de frig este. Savurează-le mai ales seara pentru a contracara efectele negative ale unei zile lungi și stresante.

 
12. Un răsărit în tonuri de roz

Când ai fost treaz ultima oară pentru a privi răsăritul? Nu, nu este vorba despre zilele în cae te scoli devreme și te grăbești să te aranjezi pentru a pleca la serviciu, ci de clipele în care privești cum soarele apare pe linia orizontului, iar cerul se transformă într-un tablou în nuanțe de oranj, roz, violet și roșu. Bucură-te de această priveliște și vei vedea că te vei concentra mai ușor restul zilei.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod