7 pași siguri către fericire

Fericirea poate fi relativă pentru sănătatea chakrelor noastre. Există o corelație între lucrurile pe care le faci și fericirea pe care o poți atinge. Fiecare chakră are o culoare și este un centru energetic din corpul uman.
Răspunde la glandele noastre, la sistemul limfatic și la energie. Iată care este corelația fiecărei culori cu chakrele și ce pași trebuie să faci către fericire!

Cum să ajungi mai repede la fericire cu ajutorul acestor 7 pași?
Gândește mai puțin, simte mai mult


Chakra coroanei este albă, precum este și conexiunea noastră cu universul și cu divinitatea. Această conexiune este folositoare mai ales atunci când ni se pare că totul din jurul nostru pare greșit. Tot știm în interiorul nostru că lucrurile se vor îmbunătăți. De aceea ar trebui să gândești mai puțin și să simți mai mult uneori.
Cât timp poți merge mai departe cu ajutorul meditației, tot poți simți fericirea și conexiunea, chiar și atunci când nimic din lumea fizică nu pare a te sprijini.

Încruntă-te mai puțin, zâmbește mai mult


Chakra celui de-al treilea ochi este mov și este similară cu chakra coroanei, doar că este vorba despre conexiunea cu ceilalți. Este casa intuiției. Atunci când zâmbești, lumea îți zâmbește înapoi. Dacă gândești pozitiv, vei fi mai deschis la pozitivitatea din jurul tău. Una dintre legile karmei spune că, atunci când crezi că ceva este adevărat, universul va trebui să îți arate acel adevăr.
De aceea este important să continui să zâmbești.

Vorbește mai puțin, ascultă mai mult


Chakra gâtului este albastră și reprezintă comunicarea. Comunicarea nu presupune doar vorbit. Dacă te antrenezi să asculți cu adevărat, vei putea să comunici mult mai bine, de aceea fiind important să vorbești mai puțin și să asculți mai mult.

Judecă mai puțin, acceptă mai mult


Chakra inimii este verde și presupune dragoste necondiționată pentru sine și ceilalți. De aceea, ar trebui să judeci mai puțin și să accepți mai mult. Nu poți iubi dacă judeci, însă poți accepta atunci când iubești.

Privește mai puțin, fă mai mult


Chakra Solar Plexus este galbenă și este o chakră de acțiune. De fiecare dată când te enervezi și simți acea senzație în piept, este chakra Solar Plexus.
În societatea modernă, adesea ne uităm la filme, la televizor, la jocuri etc. Avem acest obicei de a ne uita, dar nu facem foarte multe. Iar acest obicei nu ne motivează foarte mult. Atunci când ne dorim cu adevărat ceva, devenim mai susceptibili la a nu obține acel lucru și la a nu ne schimba. Așa că privește mai puțin și fă mai mult.

Plânge-te mai puțin, apreciază mai mult


Chakra sacrală este portocalie și este o chakră a relațiilor. Imaginează-ți doar cât de frumoase ar fi relațiile dacă ne-am plânge mai puțin și am aprecia mai mult.

Teme-te mai puțin, iubește mai mult


Chakra rădăcină este roșie și este centrul supraviețuirii. Atunci când ne construim viața pe temeri, vom avea parte de frică în viață.
Atunci când ne construim viața pe iubire, vom avea parte din ce în ce mai multă iubire și, în cele din urmă, de fericire. De aceea ar trebui să te temi mai puțin și să iubești mai mult.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod