Peşte

Ce înseamnă când visezi peşte

Visul în care apar peştii dezvăluie latura noastră emoţională şi capacitatea de a fi înţelepţi.
Iată ce înseamnă când visezi peşte, în funcţie de un anumit context:

Peştele în vis

Peştele tinde să reprezinte orice idee sau proiect, care începe să prindă formă, dar care nu a ajuns încă se se concretizeze. Să prinzi un peşte înseamnă că ai o astfel de idee. Se mai spune că simbolizează fertilitatea, dar şi semn pentru o sănătate precară.

Ce înseamnă când visezi peşte: Peşte viu

Când îţi apar peşti vii într-un vis, înseamnă că vei avea noroc. Cu excepţia cazului în care peştele e crap, caz în care e un avertisment cu privire la propria-ţi sabotare din cauza acţiunilor tale.
 

Un peşte care înoată în apă limpede

Este un semn că vei dobândi avere şi putere.

Peşte la piaţă

Un peşte descompus mort la piaţă sau la magazin înseamnă dezamăgire sau prevestirea primejdiei sub o mască a fericirii. Când vizitezi o piaţă de peşte înseamnă competenţă şi plăcere.

Ce înseamnă când visezi peşte: Gătitul şi consumul de peşte

Cu excepţia crapului, indică faptul că eforturile tale actuale vor da roade şi vei avea succes. Simbolizează, de asemenea credinţele, spiritualitatea, norocul şi energia, relaţii bune şi durabile.


Peşte în apă

Peştele în apă indică faptul că cel care visează e probabil tot mai aproape de a primi favoruri neaşteptate.

Peşte mort

Un peşte mort averzizează asupra pierderilor, pentru că peştele este, de fapt, un simbol al vieţii. Cel mai probabil e vorba de avere sau de calamităţi cumplite.

Ce înseamnă când visezi peşte: Peşti înotând

Peştii înseamnă noroc, creştere spirituală şi transformare. Când visezi peşti înotând se transmit semne din subconştientul tău.

Prinzi un peşte

Reprezintă informaţii importante despre tine şi despre viaţa ta care au ieşit la suprafaţă.
Dacă prinzi un somn înseamnă că vei fi deranjat de proiectele malefice ale duşmanilor, dar că norocul şi mintea ta te vor feri de necazuri. Dacă intri cu picioarele în apă pentru a prinde peşte înseamnă că vei obţine banii pentru care ai muncit.

Pescuitul

Dacă visezi că pescuieşti înseamnă energie şi economie. Dar dacă nu reuşeşti să prinzi nimic, eforturile tale de a te îmbogăţi sunt inutile. Dacă visezi că prinzi peşti cu plasa înseamnă că vei câştiga curând un premiu.

Ce înseamnă când visezi peşte: Peşti mici sau mari

Peştii mici reprezintă visul unei femei de a procrea, iar peştii mari sugerează copiii.


Peşti prăjiţi

Dacă un bărbat visează peşti mici prăjiţi înseamnă că acesta are probleme de încredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod