Ce se întâmplă cu sufletul tău atunci când mori

Ce se întâmplă cu sufletul tău când mori? Unde dispare această forță a vieții? Și ce păreri au diferitele culturi despre aceste subiect?
Sufletul este forța care ne face persoanele care suntem. Se crede că sufletele noastre sunt entități care posedă propriile energi și care ne ghidează în viață. Cu toate acestea, sufletele au un caracter tranzitoriu, ceea ce înseamnă că sunt libere și-și așteaptă forma viitoare atunci când corpul dispare. Diferitele culturi din întreaga lume au convingeri diferite când vine vorba soarta sufletului. Un suflet ar putea avea un destin diferit în funcție de modul în care și-a trăit viața și ar putea să fie în diferite dimensiuni pe baza faptelor sale. Prin urmare, sufletul tău ar putea avea destine diferite în funcție de modul în care ți-ai trăit viața.

Cum este afectat sufletul tău atunci când mori?


1. Rămâne în purgatoriu


Uneori, când o persoană moare, sufletul său constată că nu a îndeplinit sarcina pe care trebuia să o facă. Un scop incomplet poate duce la o stare confuză, în care nu își poate găsi locul în cealaltă dimensiune.
Purgatoriul, un loc al existenței temporare, este locul în care se află sufletul în aceste situații. Mai mult, purgatoriul se crede că este locul în care sufletul petrece timpul înainte de a-i fi atribuit un loc în rai sau în iad. Uneori, scopul incomplet poate face ca sufletul să fie prins în purgatoriu pentru veșnicie.

2. Merge în rai


O viață dominată de bine, o viață dusă în slujba omenirii, o viață dusă cu scopul de a fi un om mai bun semnifică faptul că sufletul tău și-a îndeplinit datoria de a răspândi binele și de a face lumea un loc mai bun. O viață care a avut acest scop înseamnă că a fost o viață trăită frumos. Indiferent de credințe, majoritatea culturilor sunt de acord că o astfel de viață îi permite sufletului să caute un loc în rai.
Sufletului i se permite să se desprindă de presiunile lumii și să stea lângă creatorul său. O viață dusă cu scopul de a răspândi bucuria duce sufletul spre cer, unde se va odihni pentru eternitate.

3. Merge în iad


Ce se întâmplă cu sufletele care au căutat doar necazuri de-a lungul vieții? Ce se întâmplă cu sufletele care au înșelat, au mințit, au urât și au răspândit teroarea? Ce se întâmplă cu sufletele acelor oameni care au fost cu adevărat răi? Se crede că sufletele acestea sunt condamnate să rămână în iad. În viața de după moarte trebuie să sufere consecințele faptelor lor. Iar sufletul, ca urmare a greșelilor, va fi pedepsit pentru totdeauna.

4. Primește mântuirea


Există, totuși, unele suflete care sunt departe de reproșuri. Acestea sunt sufletele celor care s-au sacrificat, sufletele altruistre, cu adevărat nevinovate în gândire, cuvinte și acțiuni.
Acestea sunt sufletele care au avut grijă de alți oameni. Însă aceste suflete rare nu sunt destinate cerului. Nu au un loc lângă creatorul lor, ci sunt sufletele care se unesc cu creatorul. Prin urmare, aceste suflete dispar, se dezintegrează, nu se pedepsesc, ci devin una cu creatorul.

5. Reintră în ciclul vieții


Există câteva suflete care au încercat din greu să-și îndeplinească scopul, dar nu au putut să facă acest lucru în timpul vieții lor. Acestea au muncit pentru a face bine, dar nu au putut să-și ducă destinul la capăt în scurta viață, dar au făcut suficiente lucruri astfel încât să poată evita purgatoriul. Acestea sunt sufletele care au o altă șansă la viață. Au voie să reintre în ciclul vieții, pentru ca munca lor bună să poată continua într-o altă viață.
Reintră în ciclul vieții cu același zel și energie și își petrec o altă viață făcând bine, astfel încât să poată găsi un loc în sfârșit lângă creatorul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod