Ce semnificație au alunițele de pe corp. Află ce spun despre personalitatea ta!

Ce semnificație au alunițele de pe corp. Află ce spun despre personalitatea ta!

În astrologia chinezească și cea hindusă, alunițele de pe corp pot spune multe despre caracterul sau destinul unei persoane.
Locul în care se află alunița are diferite semnificații și interpretări. Iată care sunt acestea:

Alunițe pe frunte

Cei care au alunițe pe frunte sunt persoane creative, care muncesc din pasiune și pot avea succes prin propria afacere. 

Semnificaţie aluniţe: Deasupra sprâncenelor

Este un semn că poți avea succes din punct de vedere financiar. Ai noroc la bani, dar trebui să muncești mai mult decât ceilalți. Trebuie să-ți urmezi intuiția și să îți administrezi singur banii.

Aluniță pe bărbie

Aceste persoane nu se tem de schimbare și sunt mereu în căutarea unei noi aventuri. Vor să călătoarească, să vadă locuri noi, să întâlnească mulți oameni.
Au mulți prieteni și sunt foarte sociabili.

Alunițe în jurul gurii

Cei care au una sau mai multe alunițe în jurul gurii iubesc mâncarea și au un apetit sexual accentuat. Sunt înclinați să aibă numeroși parteneri. 

Aluniță pe buza superioară

Persoanele care au o aluniță pe buza superioară sunt populare în grupul lor de prieteni. Flirtează mult și se pricep foarte bine la oameni. Au un simț estetic dezvoltat și sunt pasionate de modă.

Semnificaţie aluniţe: Aluniță în palmă

Dacă ai o aluniță în palmă, este un semn că nu vei avea niciodată probleme financiare. Ești o persoană inteligentă, cu abilități de lider. 

Aluniță pe ureche

Cei care au o aluniță pe una dintre urechi au noroc de prieteni buni și loiali. Vor păstra relații puternice de prietenie până la sfârșitul vieții.

Alunițe pe talpă

O aluniță pe talpă simbolizează călătoriile și oportunitatea de a ajunge în cât mai multe locuri de-a lungul vieții. Dacă ai o astfel de aluniță, ai șansa de a călători cât mai mult și de a explora lumea.

Aluniță pe nas

Cei care au o aluniță pe nas pot avea probleme de natură sexuală. O astfel de aluniță este un semn negativ.

Semnificaţie aluniţe: Alunițe pe gât

Dacă ai o aluniță vizibilă pe gât, atunci ești o persoană norocoasă. Acest semn simbolizează o personalitate plăcută și calități apreciata de cei din jur.

Aluniță pe obraji

Dacă ai o aluniță pe obrazul drept, ești o persoană sensibilă. Dacă alunița este pe obrazul stâng, semnifică faptul că ești o persoană introvertită.

Aluniță pe brațe

Alunițele pe brațe semnifică curaj și capacitatea de a lua decizii bune. Te poți hotărî rapid și vei alege imediat cea mai bună variantă atunci când trebuie să iei decizii pe moment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod