Fată cu flori

Ce spune floarea lunii în care te-ai născut despre personalitatea ta



Iulie-Nemţişor/Delphinium

Derivat din cuvântul grecesc dolphin, delfin, forma conică a acestei flori este adesea asemănată cu nasul acestei creaturi acvatice. Această floare este asociată cu deschiderea şi pozitivitatea, pentru că delfinul simbolizează orizonturi largi şi vremuri mai bune. Tu eşti o persoană amuzantă, iar farmecul şi simţul umorului cu care eşti înzestrat fac oamenii să se simtă bineveniţi şi apreciaţi. De asemenea, pui mare preţ pe familie.

August-Gladiola

Denumirea îi vine de la cuvântul latin care înseamnă sabie şi are aceeaşi rădăcină ca şi cuvântul gladiator.
Gladiolele au fost purtate de războinicii greci în luptă pentru a-i proteja de rău şi de moarte. Prin urmare, aceste flori sunt asociate cu forţa şi integritatea. Tu eşti o persoană foarte inteligentă care face tot ce poate pentru a reuşi ce şi-a propus. Tinzi să ocupi o poziţie de conducere la locul de muncă.

Septembrie-Ochiul boului/Aster


O pildă grecească spune că această floare a fost creată de zeiţa Astraea care a plâns atunci când a văzut prea puţine stele pe cer. Astfel, lacrimile ei s-au transformat în flori în formă de stea. Victorienii, însă, asociază această floare cu rafinamentul şi răbdarea, iar soiurile purpurii care sunt cele mai comune sunt asociate cu înţelepciunea şi regalitatea.
Tu eşti o persoană perfecţionistă şi nu ar trebui să fie o surpriză pentru tine. Nevoia ta de a avea totul perfect este ceea ce te face, de asemenea, un pic prea sensibilă. Dar nu e nimic rău în asta, ci din contră, această trăsătură de face să comunici excepţional.

Octombrie- Gălbenele

Culoarea galbenă portocalie a acestei flori îşi păstrează intensitatea şi strălucirea toată toamna, ca şi cum ar fi razele soarelui de vară. Este cunoscută pentru proprietăţile sale antiseptice, antiinflamatorii, antibacteriene şi antifungice şi este utilizată pentru prevenirea şi vindecarea infecţiilor.
Persoanele născute în octombrie sunt calde, prietenoase şi petrecăreţe. De asemenea, depun eforturi pentru a avea o viaţă paşnică şi armonioasă.

Noiembrie-Crizantema

Japonezii consideră această floare un simbol al perfecţiunii. Desfăşurarea ordonată a petalelor l-a inspirat pe Confucius atât de mult încât a recomandat aceste flori ca obicet de meditaţie. Tu eşti o persoană cinstită, bună şi plină de compasiune. Îţi faci prieteni uşor şi te faci plăcut de cei din jurul tău.

Decembrie-Ilicele

Se spune că reprezintă fericirea, dar de asemenea şi apărarea şi protecţia, fructele sale otrăvitoare prtejând restul plantei.
Legenda spune că această floare protejează de tunete, fulgere şi vrăjitorie. Eşti o persoană care ţine la ordine şi igienă şi care poate fi adesea găsită rearanjând lucrurile din casa prietenilor pentru a o face mai confortabilă. Poţi deveni, de asemenea, un pic defensiv atunci când cineva critică modul în care faci ceva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod