Ce spune modul în care ţii telefonul în mână despre personalitatea ta

Modul în care faci chiar şi cele mai banale lucruri poate spune multe despre personalitatea ta!

De cele mai multe ori nu luam în seamă obiceiurile noastre banale sau modalităţile în care facem cele mai neimportante lucruri, dar acestea ne pot spune multe despre modul în care funcţionează creierul şi pot scoate la iveală trăsături de personalitate.

Modul în care îţi ţii telefonul în mână poate spune multe despre cum gândeşti şi funcţionezi.

 

1. Ţii telefonul cu o singură mână şi foloseşti degetul mare pentru a scrie şi derula


Dacă foloseşti o singură mână pentru a ţine telefonul şi degetul mare pentru a derula feedul şi pentru a face click, atunci ai o personalitate lipsită de griji. Îţi place să priveşti partea frumoasă a vieşii.

Nu te îngrijorează prea mult probleme pentru că accepţi tot ce are viaţa de oferit. Ai încredere în abilităţile tale şi eşti sigur pe tine. Încrederea de sine te face să fii ambiţios şi dispus să te împingi către noi limite doar pentru a vedea ce poţi obţine. Acest lucru înseamn, de asemenea, că îţi place să îţi asumi riscuri şi eşti adesea răsplătit. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de relaţii, nu eşti la fel de dispus să îţi asumi riscuri, ci alegi siguranţa.
Nu te grăbeşti să te implici în relaţii, deseori având nevoie de luni bune înainte de a decide că persoana cu care te întâlneşti e potrivită pentru tine. Pretendenţii tăi te pot considera detaşat, dar odată ce îţi câştigă încrederea, te implici total şi te deschizi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod