Cum să-ți activezi puterea telepatiei

Știi ce gândește o persoană doar dacă o privești? Ai fost vreodată capabil să citești mintea cuiva sau să știi ce simte înainte de a vorbi? Deși poate fi vorba de intuiție în unele cazuri, ar putea exista și o altă forță la mijloc. Această forță se numește puterea telepatiei.

Ce ar trebui să știi despre puterea telepatiei?


Telepatia a fost definită ca o comunicare directă între minți. Se crede că există trei tipuri diferite de telepatie:

1. Telepatia bazată pe instincte


Acest tip de telepatie este cel mai frecvent experimentată și se simte adesea între membrii familiei, prietenii apropiați și chiar și cu animalele. De fapt, regnul animal folosește telepatia instinctuală ca formă principală de comunicare și supraviețuire. După cum sugerează și numele, telepatia instinctuală este legată de darurile intuitive, iar oamenii care se bazează deja pe intuiția lor dețin în mod natural această abilitate telepatică.

2. Telepatia mentală


Această formă de telepatie este considerată ca fiind cea mai reală formă de telepatie, deoarece implică transferul de gândire între două minți conștiente. Acest lucru este mai profund decât faptul că oamenii cunosc ceea ce gândești și reprezintă o modalitate de a purta conversații cu imagini, simboluri și cuvinte fără a spune ceva cu voce tare.
Folosind acest tip de telepatie, mesajele pot fi comunicate între camere, țări etc.

3. Telepatia spirituală


Telepatia spirituală reprezintă cea mai înaltă formă de telepatie. În esență, implică folosirea minții tale ca intermediar între lumea fizică și cea spirituală. Din acest motiv, pentru a atinge telepatia spirituală, trebuie să fim conectați și aliniați cu toate chakrele. Prin folosirea telepatiei spirituale, un suflet poate trimite informații unui alt suflet. Aceste informații pot fi primite conștient sau inconștient.
De obicei, există o terapie spirituală între gemeni sau membrii aceluiași grup de suflete. Telepatia spirituală poate fi folosită de asemenea pentru a comunica cu spiritele și cu persoanele decedate. Acest tip de telepatie poate funcționa doar prin intermediul unui tip de meditație.

Indiferent de tipul de telepatie care te interesează, cel mai bun mod de a-ți perfecționa darurile este să folosești cristale, meditație și vizualizări creative. Anumite cristale sunt bune pentru a trimite mesaje telepatice și pentru a-ți dezvolta abilitățile.
Când vine vorba de cristale, este important să reții că fiecare cristal va funcționa diferit cu vibrația ta, deci folosește-ți intuiția pentru a-l alege pe cel potrivit pentru tine.

Există multe modalități de a-ți îmbunătăți abilitățile telepatice, dar măcar acum știi de unde să începi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod