Cum te avertizează de pericole spiritul călăuzitor

Spiritul călăuzitor este sufletul care are grijă de tine, te protejează și te ghidează. Dar cum comunică acesta cu tine? Spiritul călăuzitor este un suflet generos, al cărui scop este protecția ta.
Este sufletul care te supraveghează și care te protejează de rău. Este ghidul și salvatorul tău. Există mai multe modalități prin care încearcă să comunice cu tine și există modalități prin care încearcă să te avertizeze cu privire la orice pericol iminent. Nu poate comunica direct cu tine, dar are alte modalități prin care acționează pentru a te avertiza. 

Moduri în care spiritul călăuzitor te previne de pericole


1. Vise


Visele și viziunile reprezintă indicatori clari ai spiritului călăuzitor. Când dormi, ești într-o stare vulnerabilă, din cauza faptului că mintea ta nu mai este în gardă. Este un moment bun pentru entitățile din alte tărâmuri să comunice cu tine. Coșmarurile intense, visele înfricoșătoare și altele sunt doar câteva dintre modalitățile prin care spiritul călăuzitor încearcă să te prevină sau să te avertizeze, sperând că vei fi suficient de vigilent pentru a înțelege semnificația lor.

2. Mirosuri cunoscute


Uneori, poate ai observat că simți un miros familiar al unei persoane pe care ai iubit-o, dar care nu mai este printre noi. Nu îți dai seama de unde provine mirosul, dar îți amintește în mod clar de persoana respectivă.
Apariția acestui miros cunoscut este o altă modalitate prin care spiritul călăuzitor te ajută să-i recunoști prezența. Este un semn că spiritul unei persoane iubite este în apropiere. Poate că doar te vizitează, dar poate că încearcă să te și avertizeze. Iar dacă înțelegi de ce te caută, poți evita și pericolele.

3. Amintiri


Amintirile sunt unice pentru fiecare persoană și există și amintiri pe care le împărtășim cu cei dragi. Împărtășim amintiri bune și amintiri mai puțin plăcute cu oamenii pe care îi iubim și care sunt apropiați de noi, precum și cu oamenii care nu mai sunt printre noi. Există șanse ca persoanele care nu mai sunt printre cei vii să îți vorbească prin amintiri.
Spiritul tău călăuzitor poate încerca să te avertizeze prin evocarea acelor amintiri pe care le-ai împărtășit cu el. Poate încerca să evoce amintirile rele pentru a te avertiza, iar dacă te simți brusc copleșit de valuri de amintiri rele, fii cu ochii în patru! Spiritul călăuzitor încearcă să îți spună ceva.

4. Mesaje simbolice


Parcă vorbim altfel cu oamenii apropiați. Este ca și cum am avea un limbaj secret. Avem glume specifice și semne speciale care ne ajută să comunicăm. Avem înțelesuri diferite pentru lucruri, înțelesuri cunoscute doar de noi. Iar dacă o persoană apropiată ție, cu care ai avut o relație în trecut, te caută să comunice cu tine prin simboluri pe care numai voi le cunoașteți, ar trebui să-ți dai seama.
Probabil că te-ar face să observi lucruri care au o însemnătate specială pentru voi, iar în acest fel ai putea înțelege că vrea să comunice cu tine.

5. Îndoieli consecvente


După cum știai deja, nu este posibil ca spiritele și sufletele să apară fizic și să manipuleze obiecte în dimensiunea noastră. Puterile lor se limitează la cele ale viselor, ale viziunilor și ale câmpurilor energetice, în care puterile lor pot fi resimțite și recunoscute. Prin urmare, mintea ta devine una dintre modalitățile prin care își trimit mesajele. Poate fi un mesaj prin care te fac să te îndoiești de lucrurile care te pot afecta, doar pentru a te proteja. Cu alte cuvinte, vei avea parte de îndoieli persistente și vei simți că o forță necunoscută încearcă să te îndepărteze de lucrurile care ar putea să te rănească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod