Ești perfectă așa cum ești! Amintește-ți în fiecare zi asta

Lumea în care trăim parcă ne face să credem că ne lipsește ceva. Adevărul este că suntem imperfecți. Nu există un alt mod de a spune asta. Știi de ce ești perfectă așa cum ești?

De ce nu ar trebui să uiți niciodată că ești perfectă așa cum ești?


Fiecare imperfecțiune te face mai frumoasă. Perfecțiunea este un punct de referință. Pentru a decide dacă ceva este perfect, trebuie să privești toate calitățile posibile ale unui lucru și să îl compari cu celelalte lucruri de același fel. Asta nu înseamnă neapărat că este perfect, ci doar că pare perfect pe baza a tot ceea ce știm. Fără elemente de comparație, nu putem ști dacă este perfect. De ce este important acest lucru? Pentru că atunci când ne judecăm pe noi înșine, ne bazăm pe acest punct de referință pe care l-am creat noi înșine.
Problema este că, adesea, ne judecăm pe baza unui punct de referință incorect.

În special în epoca în care toată lumea trăiește în social media, cei mai mulți oameni văd doar aspectele bune ale vieții celorlalți. Toate celelalte lucruri sunt ascunse în spatele ecranului și sunt distribuite doar la discreția utilizatorilor. Acest lucru dăunează situației, deoarece punctul nostru de referință este afectat și mai tare. De aceea, este important ca oamenii să facă cunoscute și problemele din viața lor, abuzurile, traumele sau provocările precum depresia clinică. 

Din cauza direcției din social media, ajungem să ne uităm în oglindă și să nu vedem o persoană frumoasă, interesantă, amuzantă sau fericită.
Bineînțeles, aceasta este o imagine diformă a realității, iar mintea noastră are preconcepții bazate pe această imagine șifonată, indiferent dacă ne place sau nu. Subconștientul tău te minte. Realitatea este că ești perfectă așa cum ești și ai fost întotdeauna. Ar trebui să vezi toate aceste provocări și defecte ca pe niște elemente care te ajută să te dezvolți și să devii și mai frumoasă ca om. În plus, sunt o parte importantă a fiecăruia dintre noi, iar depășirea obstacolelor face viața mai frumoasă și îi dă un sens.

Trebuie să descoperi o modalitate prin care să separi viața din social media de realitate.
La început, s-ar putea să îți pară inseparabile. Dar trebuie să începi să contești această noțiune și să cauți adevărul. Este vorba despre modul în care vedem lucrurile și puterea ta de a evita această concepție greșită.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod