personalitate

Lucruri pe care le faci dacă ai o personalitate alfa

Ai o personalitate alfa. Multor persoane nu le place să recunoască acest lucru, deoarece oamenii presupun că ești agresiv. Însă nu este adevărat. Iată câteva lucruri pe care persoanele care au o personalitate alfa nu le observă, astfel încât să își poată accepta personalitatea lor minunată.

Ai o personalitate alfa? Iată câteva lucruri pe care le faci și nu îți dai seama!


1. Nu îți place să pierzi timpul


Atunci când ai o personalitate alfa, nu pierzi timpul pentru a încerca să convingi pe cineva de ceva. Treci direct la concluzii, iar oamenii te vor iubi sau urî pentru asta, dar nu îți pasă. Nu lași loc de ambiguitate și îi faci pe cei din jurul tău să își dea seama exact care este relația voastră.

2. Crezi în acțiunile oamenilor, nu în cuvintele lor


Atunci când cineva îți spune că te ajută cu ceva, te aștepți să apară și să fie gata să te ajute. Preferi să crezi în acțiunile oamenilor, mai degrabă decât în cuvintele lor, deoarece ești genul de persoană care apare direct când spune că merge undeva.
Așa că te aștepți de la același lucru de la cei din jurul tău.

3. Faci ceea ce spui că vei face


Dacă un prieten îți cere ajutorul și i-l oferi, vei apărea și vei da totul. Nu te distrag alte lucruri pe care trebuie să le faci în ziua respectivă. Îți oferi timpul, iar treaba este făcută. Acest lucru este aplicabil tuturor domeniilor din viața ta, deoarece îți dorești să fii tipul de persoană care face ceea ce spune că face.

4. Ai un cerc restrâns de prieteni


Datorită faptului că te simți confortabil în pielea ta, petreci timp singur și aștepți ca oamenii să facă ceea ce spun că vor face, ai un cerc restrâns de prieteni care cred în aceleași lucruri și puteți avea încredere unii în alții. Nu ai nevoie de 1000 de prieteni pe Facebook.
Ai nevoie doar de cercul tău de prieteni și te simți bine.

5. Îți place propria companie


Chiar dacă ai o alternativă mai bună de ieșit sau de făcut altceva, uneori îți place să petreci timpul singur. Citind cărțile preferate, mergând cu mașina, petrecând o după-amiază de duminică în pat uitându-te la serialul preferat. Nu ai nevoie de o altă persoană pentru a te simți bine.

6. Părerea celorlalți oameni nu contează


Joci după propriile reguli și nu lași societatea să îți spună ce e de făcut. Știi că ceea ce spun ceilalți despre tine nu ar trebui să te influențeze.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod