Umilinţă

Nu te înjosi, femeie!

Dacă faci parte din categoria femeilor care înghit multe, atunci nu pot să te îndemn decât să încetezi acum!
Cunosc mulţi bărbaţi care îşi înşală soţiile sau iubitele, merg la sigur când îi acuz, deşi nu aş vrea să fac parte niciodată din anturajul lor. Mi-e ciudat, însă, faptul că partenerele lor nu se prind, sau dacă se prind, unde le e capul?

E posibil ca unii masculi să fie experţi în arta culcatului prin alte paturi, dar o femeie simte şi îşi pune întrebări uneori chiar şi când nu e cazul.

Nu pot să nu le acuz pe acele femei care sunt conştiente de ce le fac iubiţii lor şi totuşi acceptă.
Le consider de-a dreptul...naive! E important să cauţi până găseşti ce meriţi, nu să te limitezi la primul dobitoc care nu ştie ce vrea de la viaţă. Ce te opreşte? Faptul că ai copii sau ai pierdut deja un an sau 10 din viaţă lângă un astfel de om? Nu e un bun motiv şi nu le cred chiar nici pe mamele noastre care se tot jelesc că s-au sacrificat pentru noi.

Fie că eşti frumoasă sau nu, deşteaptă sau fără studii, trebuie să te respecţi aşa cum îi respecţi şi tu pe cei de lângă tine!

Orice om îşi merită soarta, aşa că nu le plâng de milă celor care stau să fie bătute sau suportă infidelităţile soţului.
Un lucru e cert pentru mine, scotocesc până în străfunduri şi tot aflu dacă e să simt că ceva e în neregulă! Şi dacă descopar ceva, de ce să stau?

Sigur merit ceva mai bun şi sigur există ceva mai bun pentru mine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod