Nu te schimba! 7 promisiuni pe care trebuie să ți le faci

Fii mereu tu însăți și vei fi agreată de oamenii care trebuie să fie lângă tine. Din lista de promisiuni pe care le faci, cele față de propria persoană sunt cele mai importante și te pot ajuta să-ți schimbi perspectiva.
Probabil că nu ai încălca o promisiune făcută altcuiva, dar ceea ce stabilești cu tine însăți este foarte rar respectat? Este momentul să schimbi acest lucru, chiar de la începutul anului. Indiferent dacă de multe ori ai planificat să faci exerciții fizice, să te plimbi sau să citești și ai lăsat alte lucruri să intervină și să te împingă spre activități total diferite, contează să-ți acorzi și ție atenție. Nu vei avea cum să ai grijă de ceilalți dacă nu îți faci timp și pentru tine.

 
Iată ce promisiuni ar trebui să-ți faci pentru a deveni mai optimistă:

 
1. Ascultă mai des ce-ți spun corpul și mintea

Organismul tău îți va da semnale în momentele în care obosești și trebuie să reduci ritmul activităților. Durerile, senzația de epuizare sau amețeala sunt primele semne că este cazul să te odihnești și să restrângi numărul de activități în care te implici.
Nu trebuie să faci lucruri ieșite din comun pentru a-ți reveni sau să-ți iei concediu, ci ai putea discuta cu un prieten sau ai putea să meditezi timp de 20 de minute în fiecare dimineață, după ce te scoli. Și mișcarea este utilă, dacă nu este prea intensă. Plimbările în aer liber sau alergatul timp de 15-20 de minute îți vor da un plus de energie și nu vor accentua oboseala, deși ai putea fi tentată să crezi acest lucru. Utilizând aceste soluții vei putea reduce stresul și anxietatea, în baza acestei promisiuni de a acționa de îndată ce organismul îți semnalează că nu te simți bine. 

 
2. Trăiește-ți propria viață

Multe persoane ajung să trăiască exclusiv așa cum își doresc familile lor sau în funcție de așteptările celor din jur. Realitatea este că nu ai cum să fii complet fericită dacă trăiești aplicând reguli create de alte persoane. Este mult mai important să-ți dai seama ce-ți dorești tu să realizezi în viață și cum arată fericirea pentru tine.
Dacă îți urmezi idealurile starea de mulțumire și satisfacție îți va da impulsul necesar pentru a depăși momentele dificile deoarece vei ști că lupți pentru a păstra ceea ce îți dorești cu adevărat în loc să creezi un decor artificial și reacții automate în diferite situații.

 
3. Zâmbește în fiecare zi

Potrivit specialiștilor, cu cât zâmbești mai des, cu atât starea ta emoțională se îmbunătățește. Chiar și atunci când nu ai chef să zâmbești, acest mic gest îți va lumina ziua. În afară de faptul că îți dă energie și elimină stresul, un zâmbet te ajută să ai interacțiuni mult mai utile cu persoanele din jurul tău. Vei fi mai sănătoasă și mai fericită, în timp ce ai relații mai bune cu prietenii, colegii și ceilalți membri ai familiei.

 
4. Conștientizează că relațiile apar și dispar

Nu orice relație este menită să dureze pentru totdeauna. De la cei mai buni prieteni, până la persoana iubită sau partenerii de afaceri, ai putea fi dezamăgită în situația în care oamenii decid să plece și să te lase în urmă.
Cu toate acestea, poți privi altfel această pierdere. Amintește-ți că totul are un început și un sfârșit. Când timpul prevăzut pentru ca o persoană să se afle în viața ta a trecut, ea va merge mai departe, dar poți păstra amintirile frumoase și lecțiile pe care le-ați învățat împreună. Promite-ți să te gândești la lucrurile bune din acea relație în loc să tânjești după cei care nu mai sunt acum în viața ta.

 
5. Acceptă schimbarea

Ai putea fi nevoită să pui capăt unor relații, să te muți sau să faci față unor provocări la care nu te așteptai, dar efectul asupra vieții tale va fi unul pozitiv. Nu te agăța de lucrurile statice, ci învață să fluctuezi în același ritm cu modificările care apar în viața ta.

 
6. Depășește-ți limitele

Promite-ți că vei avea o viață completă. Nu renunța să înveți mereu ceva nou. De multe ori îți poți descoperi noi abilități realizând activitățile obișnuite.
Nu te limita la orizontul zilnic al rutinei, ci conștientizează că nu există nicio limită legată de ceea ce poți face. Este singura șansă de a avea o viață extraordinară, care te va face să te simți împlinită pe toate planurile.

 
7. Lasă trecutul în urmă

Poți fi conștientă de trecut fără să-l lași să devină o povară. Lucrurile pe care le-ai învățat în urma experiențelor dificile din trecut vor fi mereu în mintea ta și te pot ajuta să ai un viitor plin de succes. Promite-ți că vei accepta trecutul, integrându-l în viitor și fără să privești înapoi cu regret.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod