S-a transformat din femeie în bărbat! Fotografii fascinante înainte şi după tranziţie

Şi-a pierdut familia şi majoritatea prietenilor după ce a luat decizia care i-a transformat total viaţa. Dacă treci pe lângă el, nici nu-ţi dai seama că înainte a fost femeie!

În 2015, Jaimie Wilson a luat o decizie grea, aceea de a începe procesul de transformare din femeie în bărbat. Acest lucru a fost foarte difici, iar în timpul procesului de transformare, Jaimie şi-a pierdut atât familia cât şi majoritatea prietenilor care au fost şocaţi de decizia luată.

"La început am fost terifiat la gândul de a vorbi despre transformarea mea, deoarece nimeni nu şi-ar da seama de acest lucru", scrie Jaimie pe Instagram, unde are o mulţime de fani. După doi ani de tratament cu testosteron, intervenţii chirurgicale şi mult timp petrecut la sala de fitness, Jaimie a ajuns ca la 21 de ani să se transforme total.



Perioada de tranziţie a fost una dificilă pentru Jaimie, deoarece a avut multe de pierdut, însă s-a descoperit pe sine. Primul pas pe care l-a făcut a fost acela de a-şi tăia părul scurt, după care a început să poarte haine bărbăteşti şi în 2015 a început tratamentul cu testosteron timp de 2 ani de zile.



"Nu trebuie să obţii aprobarea nimănui, trebuie doar să ştii ce vrei şi să ai curaj să devii ceea ce simţi că eşti. Viaţa este despre a te căuta şi a găsi adevăratul <tu> Niciun drum în viaţă nu este identic cu al altuia.

Trebuie să-ţi urmezi visul", spune Jaimie.

Jaimie Wilson cochetează cu muzica country şi va cânta la festivalul Sziget (9-16 august 2017) din Budapesta alături de The Chainsmokers, P!nk, and Wiz Khalifa. A doborât o mulţime de stereotipuri şi încrederea lui este una de-a dreptul contagioasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod