Semnale de avertizare care indică faptul că nu ai grijă de tine cum ar trebui

Cu toții vrem să fim sănătoși și fericiți, dar nu este întotdeauna ușor. Câteodată, munca și stresul ne împiedică să fim fericiți. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să ne realiniem viața și să ne concentrăm asupra schimbărilor.

Următoarele lucruri sunt semnale de avertizare, care ne indică faptul că uităm să facem lucruri importante pentru noi. Pentru a fi cu adevărat fericiți, trebuie să adoptăm aceste schimbări în viața noastră.

Cum îți dai seama că nu ai grijă de tine cum ar trebui?


1. Acceptă-te


Înainte de a-i putea accepta și iubi pe oamenii din jurul tău, trebui să începi prin a te accepta pe tine. Trebuie să te iubești înainte de a putea iubi pe altcineva. Dacă urăști ceva la tine, schimbă acel lucru, astfel încât să poți începe să te accepți.

2. Apelează la compasiune


Este ușor să fii distras de viața de zi cu zi. Te superi pe un șofer prost sau când auzi un comentariu răutăcios. Atunci când se întâmplă aceste lucruri, trebuie să pui pauză și să te gândești de ce ar putea cineva să acționeze în acest fel.
Învață să apelezi la compasiune când vine vorba de oamenii din jurul tău. Dacă nu poți face acest lucru, vei ajunge în schimb să ai de-a face cu gelozia, furia și cruzimea.

3. Acordă atenție nevoilor tale


Cu toții avem nevoi în viață. În timp ce vrei să ajuți alte persoane, adu-ți aminte că ai nevoi care trebuie să fie împlinite. Dacă ești nemulțumit de viața pe care o ai, nu îți ignora sentimentele. Fii atent la ce îți transmit spiritul, trupul și mintea. Tratezi o rană fizică atunci când ești rănit, așa că asigură-te că îți tratezi și leziunile spirituale.

4. Urmează-ți visurile


Atunci când renunțăm la visurile noastre, renunțăm la o parte din sufletul nostru. Ființele umane au în mod natural speranțe și aspirații în viață.
Dacă renunți la visurile tale, îți lași ambițiile la o parte și renunți în același timp și la o parte din tine. Nu ar trebui să-ți fie frică niciodată să ai visuri și să le urmezi în viață.

5. Așteaptă-te la lucruri neașteptate


Această perspectivă este acceptată cu greu de unele persoane. Unii oameni nu își trăiesc niciodată visul, pentru că nu își stabilesc scopuri și intenții. Alți oameni se confruntă cu nefericirea, deoarece se așteaptă la prea multe lucruri. Atunci când așteptările lor nu sunt îndeplinite, aceștia suferă. În timp ce trebuie să ai visuri și obiective, trebuie să accepți și faptul că vor apărea probleme pe parcurs. Și nu poți forța lumea să se conformeze așteptărilor tale.
Tot ce poți face este să ții posibilitățile deschise, să lucrezi spre visurile tale și să te adaptezi atunci când apar probleme.

6. Trăiește conform credințelor tale


Unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii devin nefericiți este faptul că trăiesc într-un mod în care aceștia nu cred. Convingerile tale ghidează cine ești ca persoană și ce vrei în viață. Când trăiești într-un mod contrar acestor credințe, te simți vinovat și nefericit. Chiar și atunci când ești în situații incomode, asigură-te că trăiești conform credințelor tale.

7. Nu uita de intențiile tale


O altă problemă comună este faptul că oamenii uită de scopurile și intențiile lor. Ai visuri pentru viața ta, deci trebuie să le pui în practică.
Nu poți fi limitat de temerile tale cu privire la toate problemele care se pot întâmpla. Intențiile tale îți ghidează viața și modelează modul în care experimentezi viața. Acestea te ajută să îți ancorezi spiritul în momentul prezent.

Nu în ultimul rând, nu uita că nicio persoană nu este perfectă. Suntem cu toții o lucrare în construcții. Pentru a deveni o persoană mai bună, trebui să fii conștient de greșelile tale. Odată ce îți recunoști temerile și greșelile, poți să le schimbi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod