Semne că te-ai reîncarcat de mai multe ori

Unii oameni sunt de părere că suntem suflete eterne în corpuri temporare. Cu alte cuvinte, ne materializăm în această dimensiune, după care plecăm. Procesul reîncarnării este unul corelat cu un ciclu karmic, iar scopul lui constă în învățare și creștere.
Acest lucru înseamnă că, cu cât te reîncarnezi de mai multe ori, cu atât mai bogate sunt cunoștințele vieții și existenței pe care le acumulezi. Nu este de mirare că sufletele care au trecut prin mai multe vieți radiază de o inteligență care pare greu de atins. 
 

Cum îți dai seama dacă te-ai reîncarnat de mai multe ori în timpul vieții?


1. Ai o inteligență aparte


Încă de la o vârstă fragedă, ai avut o inteligență aparte. Această înțelepciune este o calitate pe care au observat-o și alții și nu este de mirare că oamenii vin la tine pentru a-ți cere ajutorul sau pentru orice altceva.

2. Ai o intuiție ascuțită


Ai un simț al evoluției mai dezvoltat decât alte persoane, care te ajută în orice situație. Și mai important știi cum să-ți asculți acest simț și îi permiți să îți conducă viața.

3. Dai dovadă de o empatie extremă


Empatia ta puternică este rezultatul a nenumărate vieți, permițându-ți să simți și să identifici fiecare emoție din spatele fațadei puse de oameni. Asemenea simțuri precum empatia și intuiția duse la un nivel ridicat vin cu propriile provocări, dar sunt disponibile doar pentru sufletele evoluate.

4. Frici inexplicabile


Fricile și fobiile sunt în general rezultatul unei experiențe traumatizante în timpul vieții cuiva. Cu toate acestea, pare că îți este frică de apă, de exemplu, fără vreun motiv anume, iar acest lucru poate avea legătură cu ceva ce s-a întâmplat într-una din viețile tale anterioare.
Câteodată, traumele post viață rămân să bântuie sufletul în reîncarnările următoare.

5. Nu îți găsești locul și tânjești după o casă pe care nu o găsești


Un alt semn care indică faptul că sufletul tău a fost în această dimensiune de multe ori este sentimentul conform căruia aparții altui loc, ca și cum casa ta nu pare a fi acasă. Această rătăcire și dorința de a găsi un loc care să te facă să te simți în siguranță ar putea avea de-a face cu ceva din viețile tale anterioare.

6. Trăiești un déjà vu recurent


Un alt semn care atestă faptul că te-ai reîncarcat de mai multe ori este un déjà vu recurent, pe care îl trăiești în situații irelevante sau neașteptate. Acesta reprezintă sentimentul pe care îl ai atunci când ți se pare că ai mai trecut prin situația respectivă și înainte. 

7. Îi înțelegi pe ceilalți oameni într-un mod inexplicabil


Încă din copilărie, ai putut să înțelegi alți oameni perfect - felul cum funcționează, lucrurile pe care le fac, fiecare motiv din spatele acțiunilor lor. Iar acest lucru se întâmplă pentru că ai întâlnit foarte mulți oameni de-a lungul vieților tale, știi natura umană mai bine decât mulți oameni din jurul tău.

8. Înveți foarte repede


O altă caracteristică a cuiva care a trecut prin mai multe vieți este abilitatea de a accesa informațiile care au fost acumulate de-a lungul timpului, în toate viețile. Așa că, orice vrei să afli și să înveți, ajungi să o faci foarte repede și într-un mod eficient.
Este ca și cum ai avea o bază a informațiilor de la care pleci mereu.

9. Ești atras de o cultură anume sau de o perioadă de timp


Multe suflete se simt atrase în mod particular de anumite culturi sau perioade din trecut. Dacă ți se întâmplă același lucru, poate fi pentru că ai trăit în acel timp sau cultură într-una din viețile trecute. Poate că există vreun mesaj pentru tine acolo, care ar putea fi folosit pentru dezvoltarea ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod