Te-ai născut cu abilități supranaturale, dar le blochezi cu aceste lucruri

Există câteva dovezi științifice concrete potrivit cărora lumea este alcătuită din frecvențe diferite care pot fi văzute și ca energii.
Au fost realizate multe studii despre aceste lucruri, dar nu avem cunoștințele complete despre ele. Însă fiecare eveniment are loc dintr-un motiv. Suntem ființe metafizice și avem abilități supranaturale. Iar anumite lucruri pe care le faci le blochează.

Ai abilități naturale, dar le blochezi. Iată ce să faci!

1. Nu mai fi negativ

Atunci când ești înconjurat de oameni negativi și de o energie negativă, se creează o barieră care te împiedică să simți vibrațiile care te înconjoară și să explorezi propria minte.
Îți este greu să recunoști propriile abilități psihice și să le folosești pentru a obține ceva sau chiar pentru a te cunoaște la un nivel mai profund. Prezența negativității creează un scut de protecție în jurul tău, care îți limitează abilitățile și te blochează într-un singur loc.

2. Fă o pauză de la stres

Având în vedere stilul nostru modern de viață, pare normal ca nivelul stresului să fie mai mare și ne-am obișnuit cu acest lucru. Ducem vieți competitive și parcă ne grăbim să facem totul.
Ne petrecem majoritatea timpului încercând să rezolvăm lucruri mai bine decât alții. Acest lucru blochează energiile pe care le poți simți și cu care ești înconjurat. Stresul ne reduce simțurile.

3. Ai grijă de sănătatea ta

O minte puternică poate exista numai într-un corp sănătos. Dacă nu ai grijă de tine și de sănătatea ta, îți blochezi abilitățile psihice. Când mănânci alimente care nu sunt sănătoase și nu urmezi un regim de exerciții adecvate, îți supui corpul mai multor tensiuni decât ai crede, ceea ce duce la un blocaj permanent în ceea ce privește abilitățile tale psihice.

4.
Petrece timp în natură


Doar în natură înțelegi și descoperi cine ești cu adevărat. Societatea noastră a devenit atât de obsedată de lucrurile materiale, încât abia mai avem timp să stăm în natură. În momentul în care petreci timp în natură, îi permiți sufletului să respire, să exploreze și să simtă lucruri noi. Natura te ajută să înțelegi și să te uiți la tine dintr-o perspectivă diferită.

5. Nu te lăsa influențat de materialism

Atunci când materialismul apare în viața ta, te împiedică să recunoști acele abilități supranaturale pe care le ai, deoarece îți petreci timpul gândindu-te la lucrurile pe care nu le ai.
Materialismul îți mută atenția de la propria persoană la alți oameni.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod