Test: Câţi cai vezi? Răspunsul poate spune multe despre tine

Primele teste de personalitate au apărut în anii 1920. Ele erau folosite pentru a simplifica procesul de selecţie a personalului militar.
În zilele noastre, există o mulţime de astfel de teste şi scopurile lor diferă. Uneori, felul în care abordezi o situaţie îţi poate afecta deciziile în mod negativ, iar alteori poate fi util. Oricum, percepţia este importantă, iar ipotezele, intuiţia şi judecata te pot ajuta să te hotărăşti. Fiecare decizie reflectă asupra personalităţii tale!

Iată un test la care tot ce trebuie să faci este să răspunzi la o întrebare pe baza unei imagini:

Câţi cai vezi?


1 cal

Dacă vezi un singur cal, nu observi lucrurile prea uşor şi, de regulă, vezi numai la suprafaţă. Chiar nu pui accent pe detalii şi eşti unul dintre acei oameni care iau decizii rapid.

Tu crezi că totul este în legătură şi face parte dintr-un întreg mai mare care te determină să înţelegi puterea muncii în echipă. Crezi în unitate. Acest lucru te va face un coechipier excepţional şi un lider bun care ascultă opiniile şi ideile celorlalţi, oferindu-le un răspuns onest. Eşti o persoană cu abilitatea de a vizualiza lucrurile dincolo de adevăratul lor înţeles. Ai un mod diferit de a privi lucrurile, dar asta nu te face să fii arogant. Încerci să fii ferm, aşa că este greu pentru cineva să te facă să crezi altceva. De asemenea, nu pierzi cu uşurinţă dezbaterile. Şi, un lucru la fel de important, nu îţi pasă ce gândesc oamenii despre tine.



Între 5 şi 10 cai

Dacă vezi între 5 şi 10 cai, atunci eşti o persoană care ia lucrurile în serios şi, în orice situaţie, încerci să dai tot ce ai tu mai bun.

Eşti perfecţionist, rezonabil şi întotdeauna te concentrezi asupra îndatoririlor tale. Rar ai dificultăţi în atingerea obiectivelor pe care ţi le-ai stabilit. Cu toate acestea, uneori poţi fi un pic neglijent, deşi nu se potriveşte cu profilul perfecţionistului. Dar e bine să fii din când aşa şi probabil ţi-ai dat seama deja de asta. Eşti o persoană căreia îi place să anticipeze, de aceea programezi totul pentru a putea verifica lucrurile pe care le-ai planificat. Nu ai nicio problemă să repeţi sau să te întorci după ceva dacă e în favoarea ta. Ai multă încredere în tine şi eşti foarte sigur pe tine în cele mai multe cazuri.
Uneori subestimezi lucrurile din cauza acestei atitudini, iar asta te poate duce către eşec din când în când. Datorită personalităţii tale puternice, nu laşi asta să te afecteze şi continui mereu.



11 cai sau mai mulţi

Dacă vezi 11 cai sau mai mulţi, atunci eşti o persoană foarte atentă la detalii. Ai abilitatea de a percepe multe lucruri pe care ceilalţi oameni nici nu le observă. Când ai ceva de făcut, de obicei eşti foarte atent, fără să pierzi din vedere niciun amanunt. Te asiguri că totul merge perfect şi asta te face să rămâi în urmă deseori. Îţi place să acţionezi metodic, urmând o procedură sau un set de instrucţiuni.

De obicei, obţii cele mai bune rezultate. Cu toate acestea, insistenţa şi dorinţa de perfecţiune te fac să fii nesigur cu privire la rezultat. Mergi cu fluxul şi nu lua totul atât de în serios!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod