Test de personalitate. Ce animal vezi prima dată?

Autocunoastere / 11.04.2018

Există întotdeauna o trăsătură principală care caracterizează comportamentul şi atitudinea generală a unei persoane.

Personalitatea e alcătuită dintr-o serie de trăsături, însă una este cea principală care determină ce fel de persoană eşti şi cum te vei comporta într-o anumită situaţie. Personalitatea te face să vezi lucrurile aşa cum vrei tu să fie, e un joc al minţii.

Iată o imagine care te va ajuta să afli cum funcţionează mintea pe vaza personalităţii tale. Tu ce animal vezi mai întâi?

1. Un armăsar
Dacă armăsarul a fost primul lucru pe care l-ai văzut, înseamnă că eşti o persoană foarte ambiţioasă. Eşti sălbatic, liber şi puternic şi eşti aici pentru a reuşi, indiferent de situaţie. Niciodată nu te-ai împiedicat de ceva şi nu fugi de luptă. Eşti în strânsă legătură cu sinele tău interior care e gata să iasă oricând în evidenţă. Personalitatea ta e exemplară, cinstită şi puternică.


2. Un cocoş
Dacă un cocoş a fost primul lucru pe care l-ai văzut în această imagine, caracteristica principală a personalităţii tale este perseverenţa. Un cocoş nu e făcut pentru standarde, este rapid, inteligent, persistent şi feroce. Tu, ca şi el, ai putea arăta inofensiv prin aspectul tău, dar eşti mereu gata de luptă.

3. Un crab
Dur la exterior, moale la interior, acestea sunt asemănările dintre tine şi un crab. Crabii sunt cunoscuţi ca fiind extrem de loiali şi aşa eşti şi tu. Ai plasat întotdeauna nevoile celor dragi înainte altor tale şi niciodată nu te-ai gândit să înşeli sau să trădezi încrederea cuiva.


4. O călugăriţă
O călugăriţă e un maestru al simţurilor şi al răbdării. Poate să stea ore în şir nemişcată aşteptându-şi prada şi acţionând prin surprindere. Dacă e primul animal pe care l-ai văzut, înseamnă că ai cu adevărat insincte puternice. Vocea interioră te ghidează şi eşti în mod clar în strânsă legptură cu sinele tău. Prin curajul tău obţii de cele mai multe ori tot ceea ce îţi propui. Eşti stăpânul domeniului în care activezi şi ai un spirit de luptă dezvoltat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro