Imagine test de personalitate

Test de personalitate. Imaginea care îţi dezvăluie dorinţa ta secretă în dragoste

Când vine vorba despre dorinţele şi aşteptările noastre în ceea ce priveşte întâlnirile, relaţiile şi dragostea, cu toţii avem idei diferite despre ce înseamnă imaginea ideală!

Pentru unii oameni, dragostea ar putea reprezenta acel prinţ care vine călare pe un cal alb. Pentru alţii, această idee nu îi încântă pentru că ei privesc dragostea ca pe un parteneriat între doi oameni egali. 

Iubirea reală poate fi foarte diferită de aşteptările personale pe care le avem în ceea ce priveşte această experineţă. Menţinea acetor visuri se poate dovedi problematică. Nu pentru că sunt greşite, ci pentru că ne fac să ne îndepărtăm prea mult de realitate. Pe de altă parte, visurile, speranţele şi fanteziile noastre ne fac să ne simţim liberi şi să scăpăm de realitatea de zi cu zi.  

Acest test de personalitate este conceput pentru a te ajuta să îţi identifici visurile adânc ascunse despre iubire şi care te vor ajuta să îţi menţii relaţia amoroasă pe calea cea bună.

 

Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire la imaginea de mai sus şi să realizezi ce vezi prima oară.


1. Chipul femeii
Dacă primul lucru pe care l-ai văzut privind imaginea este chipul unei femei, visul tău secret despre iubire este acela că ea te va completa. Tu ştii că o relaţie nu poate funcţiona decât atunci când ambii parteneri muncesc din greu pentru a face ca dragostea să crească. Să visezi la o iubire magică care te completează ca persoană este un lucru, dar asta nu înseamnă că trebuie să ieşi din relaţie dacă acest lucru nu se întâmplă.

2. Fluturi
Dacă primul lucru pe care l-ai văzut privind imaginea sunt fluturii, visul tău secret despre dragoste este că ea poate cuceri totul.
Deşi părinţii tăi poate au divorţat sau ai trecut prin relaţii care te-au făcut să suferi, nu poţi zdruncina sentimentul că dragostea e suficient de puternică şi de reală încât poate înlătura orice obstacol din calea sa. Uneori dragostea nu poate face toate astea. Uneori planurile noastre pentru viitor nu coincid cu persoana pe care o iubim, dar asta e în regulă. Şi chiar dacă relaţia nu va dura pentru totdeauna, e important să ne petrecem timpul cu persoana dragă într-un mod iubitor şi cald.

3. Florile
Dacă primul lucru pe care l-ai văzut privind imaginea sunt florile, visul tău secret despre dragoste este că romantismul nu dispare niciodată.
Unii oameni sunt mai romantici decât alţii, dar chiar şi cei mai romantici oameni de pe pământ nu pot să îţi aducă flori sau să îţi deschidă uşa 24 de ore din 24. Faptul că dragostea nu este constantă nu e un impediment să rămâi implicată într-o relaţie cu partenerul dorit. Mai mult decât atât, acest lucru face ca momentele romantice să fie mult mai speciale şi mai frumoase.

4. Cerul
Dacă primul lucru pe care l-ai văzut privind imaginea este cerul, visul tău secret despre dragoste este că totul se rezumă în dormitor. Desigur, atracţia fizică este o parte foarte importantă a unei relaţii, dar chiar şi în cazul celor mai pasionale cupluri există urcuşuri şi coborâşuri.
Doar pentru că nu îţi petreci tot timpul cu partenerul în pat, asta nu înseamnă că trebuie să ieşi din relaţie. Este normal ca dorinţele noastre să se schimbe în timp, să apară altele şi apoi să revii la cele vechi. Asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu ceea ce ai.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod