Testul celor 5 simboluri antice. Află ce spun despre personalitatea ta

Testul celor 5 simboluri antice. Află ce spun despre personalitatea ta

Este posibil ca aceste cinci semne să îți pară cunoscute. Sunt simboluri foarte vechi, considerate ca având proprietăți magice de către civilizațiile antice care le includeau în ritualurile lor spirituale.
Fiecare dintre ele are o simbolistică diferită, iar atracția ta pentru unul dintre aceste semne poate spune multe despre starea ta emoțională din prezent, dar și despre ceea ce ai de făcut în viitor. 

Privește cu atenție cele cinci semne și alege-l pe cel care te atrage în mod deosebit sau cel care simți că te reprezintă. 

Iată ce spune semnul ales despre tine:

1. Steaua Nordului

Acum este momentul să acționezi. Nu mai amâna ceea ce vrei să faci deja de mult timp. Stabilește-ți mai bine scopurile și concentrează-te asupra modului în care le poți atinge.
Cu suficientă voință, vei obține în cel mai scurt timp ceea ce îți dorești cu adevărat.

2. Magia

Viața ta este de-a dreptul fabuloasă. Norocul este de partea ta, chiar dacă poate că acum nu realizezi asta. Oamenii din jurul tău observă cât ești de binecuvântat, astfel că ar fi momentul să apreciezi și tu cu adevărat ceea ce ai deja. Trăiește clipa și nu te gândi prea mult la trecut. Viața este prea scurtă pentru a trăi cu regretele trecutului.

3. Trinitatea

Ceva sau cineva din exterior încearcă să te influențeze în luarea unei decizii importante. Nu te poți decide care este cea mai bună alegere pentru tine.
Ia în calcul toate opțiunile și cântărește cu atenție consecințele fiecărei alegeri. Gândirea rațională este cea mai bună metodă de a descoperi ce ai de făcut, astfel că nu ar trebui să te lași influențat.

4. Roata destinului

Simți că îți lipsește independența și că nu poți trăi așa cum îți dorești. Dacă este adevărat, atunci este cazul să faci o schimbare. A venit momentul să mergi mai departe. Ascultă-ți inima și găsește cea mai bună cale de a-ți urma visurile.

5. Om

Simbolul Om îți arată că ești în așteptarea unui lucru important. Indiferent de rezultat, nu uita să îi fii recunoscător universului pentru ceea ce ai.
Chiar dacă la început poate că situația nu este așa cum ți-ai dorit, vei descoperi apoi că tot răul este spre bine și că stelele se vor alinia în favoarea ta. Ești o persoană pozitivă, care aduce lumină în viețile celor din jur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod