nefericire

De ce ajungem să fim nefericiți o viață întreagă. Nu mai face aceste lucruri!

Există câteva lucruri în viață care ne fac nefericiți. Acestea te pot influența și când vine vorba de acțiunile tale. Trebuie să fii atent și, mai important, să fii conștient de așteptările pe care le ai, deoarece acelea greșite îți pot face viața mai dificilă. Așteptările negative și dorințele toxice care duc la negativitate tind să îi facă pe oameni să fie nefericiți.

Ce lucruri ne fac să fim nefericiți?


1. Așteptarea că oportunitățile te vor găsi


Universul nu funcționează așa. De fapt, este invers. Tu ești cel care trebuie să vâneze aceste oportunități. Dacă nu le urmărești în mod activ, oportunitățile nu vor bate la ușa ta. Încearcă lucruri noi și întoarce-te în locurile în care crezi că ai putea să le găsești. Fă cunoștință cu oameni noi. Ieși în lume pentru a găsi oportunitățile.

2. Așteptarea că toată lumea te place


Întotdeauna vor exista oameni care nu te plac. Dar, în cel mai bun caz, nu va fi vina ta, ci a trecutului fiecărei persoane, a nesiguranței și a invidiei.
În cele mai multe situații, nu poți schimba acest lucru și nici nu ar trebui să încerci. Dar nu îți face griji pentru asta. Dacă te aștepți să te placă toată lumea, pregătește-te să fii dezamăgit. Nu mai ține cont de părerile tuturor și concentrează-te pe persoanele din viața ta a căror opinie contează cu adevărat.

3. Așteptarea că viața este corectă


Viața nu este pavată cu petale de trandafiri. Și este greu pentru unele persoane să accepte acea realitate conform căreia viața nu este ușoară și nu va fi niciodată ușoară.
Multe persoane se așteaptă ca lucrurile să funcționeze bine. Realitatea este că, de cele mai multe ori, nu se va întâmpla acest lucru. Dacă nu faci diferite acțiuni, lucrurile nu se vor așeza așa cum vrei, doar pentru că ai noroc. Tu deții controlul propriei vieți. Tu decizi ce se întâmplă.

4. Așteptarea că ceilalți oameni îți citesc gândurile


Dacă nu ești sincer și nu spui ce ai pe limbă, este nedrept să te aștepți ca ceilalți oameni să știe ce vrei. Acest lucru îți poate afecta toate ariile din viață și, în special, relațiile romantice.
Fii bun, dar fii cinstit cu partenerul și oamenii din jurul tău și vei vedea cum relațiile pe care le ai cu aceștia se îmbunătățesc. Nu presupune că oamenii știu exact ce vrei și ce aștepți de la ei. Adu-ți aminte că o comunicare bună este cheia tuturor problemelor în relații.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod