atitudine

Există câte un mesaj ascuns în fiecare comportament. Știi să asculți cu adevărat?

Există câte un mesaj ascuns pe care probabil că îl ratezi. Câteodată, cel mai eficient mod de comunicare este cel non-verbal, adică fără cuvinte. Iar unele dintre cele mai semnificative și importante mesaje sunt cele transmise prin acțiuni și gesturi. De aceea este important să fii atentă nu doar la ceea ce îți spune partenerul tău, ci și la tot ceea ce face pentru tine. Nu poți alege doar să auzi lucrurile frumoase pe care ți le spune, ignorând lucrurile pe care le face sau nu le face pentru tine. Există un mesaj ascuns în fiecare comportament al oamenilor. Trebuie să înveți să asculți și să acorzi mai multă atenție.

Cum poți să îți dai seama dacă există câte un mesaj ascuns în fiecare comportament?


Partenerul tău îți transmite un mesaj secret prin felul în care te tratează și trebuie să-ți faci o favoare și să asculți ceea ce încearcă să îți spună. De fiecare dată când îi trimiți un mesaj și te face să aștepți în mod intenționat pentru răspunsul lui, îți spune în esență că timpul tău nu contează pentru el. Îți spune că sentimentele tale de anxietate și stres nu îl afectează prea tare.
Îți spune că este dispus să te lase să aștepți, deoarece nu îi pasă atât de mult pentru tine.

Dacă, de exemplu, pregătești cina pentru amândoi, însă el ajunge acasă de la muncă și nu face decât să îți critice abilitățile de gătit, îți spune ceva mai profund. Chiar îți spune că nu apreciază gesturile și faptele tale bune. Nu îi pasă cât de mult îți pasă de el, pentru că lui nu prea îi pasă de tine. Îți spune, de asemenea, că nu îi pasă ce impact au cuvintele sale asupra sentimentelor tale, cât timp poate să exprime ce gândește despre tine.
Îți spune indirect că nu îi pasă de sentimentul tău de autovalorificare și că îți va ataca mândria și încrederea în propria persoană ori de câte ori i se va da șansa. Îți spune că, indiferent de cât de pure sunt intențiile tale, nu ai putea face nimic ca el să fie suficient de satisfăcut.

Asigură-te că acorzi atenție întotdeauna modului în care partenerul tău te tratează. Există un mesaj ascuns pe care probabil că îl ratezi, iar dacă nu ești atentă, ai putea să ajungi să te privezi de dragostea pe care o meriți cu adevărat.
Cu alte cuvinte, deschide ochii și încearcă să îți dai seama de adevăratele sale intenții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod