Ai o zi groaznică? 5 lucruri care te vor face să te simți mai bine instantaneu

Te-ai trezit cu o stare de spirit inexplicabilă și parcă nimic nu merge așa cum ți-ai dori. Declari ziua compromisă sau cauți soluții?

Cand ceva rau se intampla, ai tendinta de a te afunda intr-o stare negativa, din care este foarte greu sa iesi. Esti irascibila, pesimista si tot ce iti doresti este sa fii lasata in pace pana a doua zi.

Cum sa dai un reset sufletului tau dupa o zi proasta

Cu siguranta, situatia de mai sus iti suna cunoscut. Ei, bine, atunci cand pare ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine, exista totusi cateva trucuri pentru o zi buna, pe care merita sa le incerci.

5 trucuri pentru o zi buna: Ce sa faci atunci cand ai o stare foarte proasta

1.
Alege din nou


Chiar daca ti-ai spus, in sinea ta, ca ziua e compromisa in totalitate, lucrurile nu sunt ireversibile. Ai puterea de a alege diferit. Recunoaste-ti sentimentele, asculta-ti gandurile si emotiile, apoi respira adanc.

Gaseste un singur aspect pozitiv si concentreaza-te asupra lui. Poate fi vorba despre temperatura de afara, mirosul placut din aer sau o idee spontana, care iti vine pe moment. Ajusteaza-ti atitudinea si scutura-te de emotii, ca si cand ziua a luat-o de la inceput.

2. Fa orice fel de miscare fizica


Chiar daca nu ai chef de nimic, putina miscare fizica te va ajuta sa scapi de emotiile captive si de energia negativa.
Fie ca alegi o serie de asane yoga, un antrenament de forta la sala sau jumatate de ora de cardio, pune-te in miscare. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod