Cum îți dai seama dacă o persoană dragă de pe cealaltă lume vrea să te contacteze

Credem că anumite experiențe sunt coincidențe sau incidente ciudate, însă acestea pot fi mesaje de la o persoană dragă de pe cealaltă lume.
Scepticii și oamenii care cred în supranatural au avut experiențe ciudate, care i-au făcut să se întrebe dacă cineva încearcă să vorbească cu ei sau să îi avertizeze. Câteodată, avem parte de incidente care nu pot fi incluse în spectrul coincidențelor, cum ar fi apariția numelui unei persoane dragi decedate de mai multe ori în locuri neașteptate. 

Semne prin care îți poți da seama că o persoană dragă de pe cealaltă lume vrea să îți comunice ceva


1. Ai simțit prezența cuiva într-o cameră goală


Dacă aveai impresia că este cineva în spatele tău, dar te-ai întors și nu ai văzut pe nimeni, sau ai simțit că cineva stă lângă tine, dar când te-ai uitat lângă scaunul era gol, atunci poate că ai fost vizitat de un spirit. Câteodată, spiritele nu își anunță prezența într-un mod evident, dar îți dau sentimentul că nu ești singur sau te fac să crezi că este cineva într-o cameră goală.

2. Luminile pâlpâie fără vreun motiv evident


Unele filme de groază sunt bazate pe experiențe reale, în care oamenii au avut de-a face cu fenomene ciudate după moartea cuiva drag, inclusiv luminile care pâlpâie fără vreun motiv. Poate că este nevoie să suni electricianul, dar în unele cazuri aceste fenomen nu are nicio cauză vizibilă și poate reprezenta un semn că un spirit încearcă să își facă simțită prezența.

3. Lucrurile par să se miște singure


Atunci când aceeași oglindă sau poză cade de pe perete, este momentul să fii atent. Sau dacă pui lucrurile în anumite locuri, dar le găsești în alte părți, atunci încearcă să ții evidența lucrurilor pierdute sau locurilor unde le găsești, deoarece ar putea avea o anumită însemnătate pentru spiritul care încearcă să te contacteze.

4. Televizorul se deschide singur


Acesta poate că este unul dintre cele mai ciudate moduri în care spiritele încearcă să comunice cu lumea noastră. Atunci când televizorul se aprinde singur, iar un dialog important este pe canalul pe care s-a deschis, poate că este vorba despre un mesaj pe care încearcă să ți-l trimită spiritul.
Din moment ce nu poate vorbi direct cu tine, acesta este modul prin care încearcă să îți trimită mesajul.

5. Auzi cântecul preferat al persoanei decedate


Oamenii își schimbă starea atunci când aud cântecul preferat al unei persoane dragi pe care au pierdut-o, la radio sau într-un mall sau restaurant. Însă li se pare ciudat dacă aud melodia de mai multe ori în aceeași zi. Cu toate că poate fi vorba despre o experiență nostalgică ce poate face oamenii să zâmbească, pentru unele persoane este ciudată.

6. Ceasul se oprește la anumite ore care îți aduc aminte de persoana iubită pe care ai pierdut-o


Poate că ceasul se oprește exact la ora la care a murit persoana dragă ție sau poate că reflectă data morții sau chiar ziua de naștere. Poate că ora aceea a avut o însemnătate specială pentru voi, cum ar fi o aniversare.
Oprirea ceasului este unul dintre cele mai ușoare moduri prin care un spirit își poate face simțită prezența.

7. Te vizitează fluturii


Chinezii cred că fluturii reprezintă spiritele celor plecați dintre noi, care vin să facă o vizită. Dacă te gândești la cineva care a murit de curând sau îi auzi vocea atunci când te vizitează un fluture, atunci probabil să ești vizitat de spiritul său.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionescu pe 8 Mai 2020, 11:08
    Bună ziua

    Ce faci bună ziua

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod