Cum vorbesc morții cu noi

Sufletele care au plecat dintre noi se pare că au propriile modalități prin care vorbesc cu noi. Poate că ar trebui să acorzi atenție anumitor indicii.
Morții sunt în lumea lor, dar există momente în care aceștia trec în lumea celor vii pentru a comunica ceea ce vor să ne transmită. Cu toate acestea, ei nu pot vorbi direct cu noi sau manipula obiecte fizice pentru a-și indica prezența, dar au mijloace diferite de indicare a prezenței lor. În multe cazuri, animalele se întâmplă să simtă înaintea noastră prezența spiritelor. 

Modalități prin care morții ne transmit mesaje


1. Vise și viziuni


Ceea ce nu există în realitatea noastră poate ajunge în vise. Ceea ce este pierdut în viața noastră poate fi regăsit în spatele pleoapelor închise. Atunci când dormim, ne lăsăm garda jos complet, permițându-le entităților supranaturale să găsească o cale să vorbească cu noi.
Visele sunt, prin urmare, una dintre cele mai frecvente căi prin care sufletele plecate comunică. Acestea ne pot vorbi în vise sau ne pot indica prin prezența lor că au ceva important de dezvăluit.

2. Surse neidentificate de parfum


Uneori, te plimbi pe o stradă și simți un parfum care ți se pare destul de cunoscut, dar vei avea dificultăți în descoperirea sursei. Nu știi de unde vine, dar familiaritatea îți este clară. Morții găsesc mijloace de comunicare cu oamenii vii prin arome. Aceștia își indică prezența prin mirosuri familiare. Ține doar de tine să le recunoști prezența.

3. Tulburări electrice


Sufletele sunt entități care sunt formate din energie pură. Acestea nu sunt făcute din materie și, prin urmare, nu pot manipula materia din jurul lor, dar pot avea un impact profund asupra câmpurilor energetice care ne înconjoară.
Câmpurile electromagnetice din casele noastre, care se formează datorită aparatelor electrice și a altor echipamente, le oferă spiritelor o modalitate ideală de a vorbi. Prin tulburările electrice și anomalii, ne informează că vor să ne vorbească.

4. Anxietate inexplicabilă


Uneori, fără vreun motiv anume sau o explicație, s-ar putea să simți o stare de anxietate și un nivel emoțional scăzut. S-ar putea să te simți dintr-o dată supărat fără motiv. Totul începe să pară sumbru și întunecat. Această anxietate inexplicabilă poate fi cauzată de diferiți factori, printre care se poate număra și prezența unui suflet plecat dintre noi. Un spirit încearcă să intre în aura ta în cazul în care se apropie un pericol de tine și vrea să te avertizeze prin manipularea emoțiilor tale.

5. Mesaje simbolice


Cu toții avem pe cineva special în viața noastră cu care vorbim cu alinturi diferite, practic o limbă secretă. Există lucruri pe care le facem și știm doar noi și lucruri care au o semnificație simbolică doar pentru noi.
Dacă pierdem persoana cu care împărtășim această legătură, aceasta poate încerca să comunice folosind acest limbaj secret. Având în vedere că numai cei doi oameni implicați cunosc semnificația mesajului, acesta este unul dintre modurile cele mai directe prin care se poate comunica.

6. Instinct


Toți oamenii se bazează pe instinct la un moment dat în viață. Există unele lucruri care ne trezesc instinctul și nu putem să ne dăm seama care este scopul lor adevărat. Este intuitiv și aproape imposibil de explicat. Aceste sentimente extrem de puternice ale instinctului sunt un alt mod prin care un suflet plecat ne vorbește. O poate face pentru a ne ghida pe calea corectă, pentru a ne feri de pericol, dar acționează prin capacitățile noastre intuitive pentru a-și face simțită prezența.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod