Povești ale oamenilor care au înviat după ce au fost în moarte clinică

Există povești ale oamenilor care au înviat după ce au fost declarați morți clinic, care te vor face să te gândești mai bine la viața pe care o ai, dar și la ceea ce se întâmplă după moarte.

Poveștile incredibile ale oamenilor care au murit și s-au întors la viață


1. Povestea lui Alvaro Garza Jr.


Alvaro, în vârstă de 11 ani, se juca într-un râu înghețat, când a văzut corpul unei veverițe moarte și a încercat să ajungă la el. Acesta a căzut prin gheață, iar până când echipa de salvare a reușit să ajungă la locul incidentului, Alvaro deja petrecuse peste 45 de minute în apa rece ca gheața. Când corpul lui Alvaroa fost scos din apă, copilul nu mai avea puls și era înghețat. Deși acest lucru însemna că era în moarte clinică, Alvaro a fost dus la spital, unde doctorii au încercat să-i repornească inima printr-un bypass. Și au reușit. Doctorii au explicat spunând că baiatul s-a chinuit să iasă singur din apa rece, ceea ce i-a micșorat temperatura corpului și a redus nevoia de oxigen.
Copilul și-a recăpătat conștiința după 4 zile și a fost lăsat să plece din spital după 17 zile. 

2. Povestea lui Luz Milagros Veron


Analia a intrat în travaliu cu 12 săptămâni mai devreme, fiind însărcinată cu al cincilea copil. La spital, i s-a spus că era mort la naștere copilul și a primit un certificat de deces. Analia s-a întors acasă cu soțul ei. După 12 ore, cuplul a decis să meargă să ia trupul copilului, după ce formalitățile fuseseră puse la punct. Copilul fusese ținut într-un recipient frigorific și fusese declarat mort de către obstetricieni și ginecologi. Când cuplul a deschis recipientul, copilul a început să plângă.

3. Povestea lui Kelvin Santos


Kelvin, un băiat din Brazilia, a fost declarat mort la vârsta de 2 ani. Avea pneumonie bronșică, afecțiune pe care medicii nu au reușit să o vindece la timp.
Corpul său a fost păstrat într-o pungă etanșă pentru aproximativ 3 ore. Când mătușa sa a venit să vadă corpul, Kelvin a început să se miște. Familia sa l-a dus imediat la spital, sperând să fie vorba despre un miracol, dar doctorul le-a spus că murise.

4. Povestea lui MaNdlo


Un incident îngrozitor și incredibil a avut loc în Bulawayo, Zimbabwe. O prostituată, în timp ce era cu un client la un hotel, a murit în mod misterios. Clientul s-a speriat și a chemat autoritățile de la hotel, care ulterior au sunat la poliție. În momentul în care a sosit poliția, moartea femeii a fost confirmată. Însă când polițiștii transportau corpul într-un sicriu de fier, aceasta s-a ridicat și a început să țipe "Vrei să mă omori?".
Oamenii s-au speriat atunci când au auzit-o și au plecat de la locul incidentului. Prietenii femeii au luat-o acasă, clientul său a plecat la scurt timp după poliție.

5. Povestea lui Carlos Camejo


Carlos a fost implicat într-un accident teribil. Acesta a fost într-o coliziune la viteză mare, urmând să fie declarat mort la fața locului. Carlos, în vârstă de 33 de ani, a fost mutat la o morgă din apropiere. Localnicii au sunat-o pe soția sa, cu veștile devastatoare. Când examinatorii au efectuat autopsia pe corpul lui Carlos, au realizat că ceva nu era în regulă. Când au încercat să facă o incizie, corpul a început să sângereze, iar Carlos s-a trezit, spunând că durerea este insuportabilă.
Când soția a ajuns, a fost încântată să vadă că soțul ei este în viață.

Pe cât de ciudate și incredibile ar putea fi aceste povești, există multe astfel de povestiri pe întreg globul. Unele au explicații medicale, însă altele nu. Care este puntea dintre viață și moarte? Între viață și viața de apoi? Nu există răspunsuri.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod