Simboluri din vise pe care nu ar trebui să le ignori

Probabil că visezi în fiecare noapte, iar unele vise ți le și amintești. Pe lângă poveștile care se creează în creierul tău atunci când visezi, există câteva simboluri din vise a căror interpretare nu ar trebui să o ignori. Iată despre ce este vorba!

Simboluri din vise și interpretarea acestora


1. Cutii


Dacă visezi o carcasă sau orice tip de cutie, probabil că ai sentimente ascunse sau ai impresia că sunt ascunse de tine anumite lucruri. Dacă acea cutie din vis este goală, înseamnă că ai parte de dezamăgire în viața ta. Cu toate acestea, dacă visezi mai multe cutii, înseamnă că ai o problemă cu recunoașterea sentimentelor tale și că simți nevoia să te ascunzi de toată lumea. Iar dacă visezi o cutie deschisă, s-ar putea să te bucuri de o oportunitate mai târziu în viața reală.

2. Telefoane


Este bine dacă visezi un telefon care sună. Acest vis semnifică faptul că o parte a personalității tale este gata să intre în contact cu toate simțurile tale.
S-ar putea să apară și o oportunitate în curând, așa că rămâi în contact cu simțurile tale.

3. Zbor


Visele despre zbor sunt introduse în categoria viselor lucide, dar nu întotdeauna. Acestea pot indica un semnal de trezire venit din partea subconștientului. Dacă visezi că zbori, s-ar putea să fie ca un semn al faptului că ai parte de anumite dificultăți în viața reală și că faci eforturi pentru a trece peste acele dificultăți. Zborul este doar o reprezentare a faptului că vrei să te ridici deasupra problemelor pe care le ai în viață.


4. Drumuri


Dacă visezi drumuri, înseamnă că vrei să călătorești. Dacă acele cărări pe care le visezi sunt libere, drepte și frumoase în vis, înseamnă că viața ta merge într-o direcție bună. Dacă visezi drumuri murdare, greu de găsit și întortocheate, probabil că ai ajuns pe o cărare greșită în viață și este nevoie să faci anumite schimbări. Adu-ți aminte că un drum drept reprezintă o călătorie lină în viață.

5. Apă


Visele despre apă pot reprezenta ambițiile pe care le ai în viață. Dacă visezi un ocean, nu ar trebui să-ți fie frică să profiți de oportunitățile mari din viață.
Dacă apele pe care le visezi sunt lacuri mici sau râuri mai puțin adânci, probabil că ți-ai ales anumite obiective prea greu de atins. În orice caz, cu cât este mai mare apa pe care o visezi, cu atât mai mari sunt oportunitățile de care ar trebui să profiți.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod