Vezi cifre repetitive când te uiți la ceas? Iată ce înseamnă acest lucru

Îngerului tău păzitor îi place să îți vorbească prin diferite metode, cum ar fi un cântec pe care îl auzi mereu la radio și care are o anumită semnificație pentru tine, o anumită pagină din cartea pe care o citești sau chiar acele cifre repetitive pe care le vezi când te uiți la ceas, cum ar fi 11:11.

De ce vezi cifre repetitive atunci când te uiți la ceas?


La început, această întâmplare poate părea pur și simplu o coincidență. Dar dacă analizezi mai bine, observi că are un puternic mesaj spiritual ascuns. Din ce în ce mai multe persoane par a observa aceste cifre repetitive pe ceas, în reclame sau diferite alte locuri. Iar acest lucru ne face să ne gândim doar la conexiunile care pot exista. Acest fenoment se întâmplă în principiu pentru a ne aminti de sincroniile și schimbările cosmice care au loc pe această planetă. Ne atrage atenția și asupra sentimentelor și gândurilor prezente.
Intenția îngerilor păzitori de a ne a atrage atenția la 11:11 este de a ne face mai conștienți de propria persoană și de a ne reaminti că vom avea parte întotdeauna de ghidare și înțelepciune atunci când ne simțim blocați, speriați sau frustrați.

Atunci când vezi cifre repetitive, în special 11:11, înseamnă că trebuie să te concentrezi pe gânduri pozitive, deoarece dorințele tale vor căpăta formă. Îndreaptă-ți atenția către ceea ce îți dorești, nu către ceea ce te sperie, iar îngerul tău păzitor va continua să te răsplătească.

Cu cât vezi mai multe cifre de 1 pe un ceas sau pe un semn, cu atât mai puternică este conexiunea dintre tine și spiritul care te ghidează.
Milioane de oameni din întreaga lume văd aceste cifre, ceea ce înseamnă că aceștia și-au început călătoria de transformare ca vindecători ai planetei. Aceștia sunt delegați să aducă înapoi pacea și armonia planetei, făcând-o locul în care putem trăi cu toții.

Potrivit calendarului mayaș, schimbarea a început pe 21 decembrie 2012, la 11:11, marcând o nouă eră pentru planeta noastră. Un alt lucru interesant despre 11:11 este faptul că suma numerelor este patru, care este numărul transformării și dizolvării orgoliului. Mulți vindecători și lideri spirituali cred că 11:11 reprezintă venirea stăpânilor inițiali ai planetei pentru a ne ajuta să realiniem Pământul la cursul său natural.

De fiecare dată când vezi cifre repetitive, în special 11:11, îngerul tău păzitor vrea să știi că ești pe drumul corect și că te va proteja indiferent de ce vei întâlni în cale.
În tot acest timp, trebuie să eviți negativitatea și haosul din viața ta. Lumea prezentă ne aduce aminte că trebuie să ne reanalizăm puterea interioară și să învățăm să trăim alături de toate ființele de pe această planetă. Pe măsură ce transformarea și vindecarea au loc, micile schimbări atrag de la sine schimbări mult mai semnificative. Poate părea dificil acum, dar continuă să ai încredere în tine. Nu încerca să cauți răspunsurile în afara propriei ființe, deoarece vei întâlni confuzia și sentimentul de neputință. Ai încredere că puterea universului te va ajuta să te vindeci.
De fiecare dată când observi ora 11:11, analizează-ți gândurile și asigură-te că vibrația ta este potrivită cu ceea ce vezi în realitatea ta fizică.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod