Nu ești pierdut, ci evoluezi. Nu uita asta!

Ia în considerare următorul lucru: cine ești, personalitatea, obiceiurile, cuvintele pe care le folosești, modul în care te prezinți reprezintă rezultatul evoluției proprii din viață.
Poate că ai un umor negru ca un mecanism de combatare a traumelor. Poate că ți-ai dorit acceptare, așa că ai devenit mai bun la manipularea împrejurimilor, astfel încât să poți deveni cine vrei să fii. Există doar o mică parte din personalitățile noastre pe care o arătăm. O mică parte care le permite celorlalți să vadă suficient de mult astfel încât să aibă propria opinie cu privire la cine suntem. Dar există mult mai multe lucruri personale pe care nu le știu oamenii. În plus, de multe ori când crezi că ești pierdut, de fapt evoluezi.

Simți că ești pierdut în viață? S-ar putea să evoluezi și să nu îți dai seama


Pe măsură ce trecem prin diferite capitole ale vieții, există o perioadă de activare. Începi să îți dai seama că durerea nu este doar durere, că nu trebuie să le faci pe plac tuturor, că nu trebuie să fii mereu nemulțumit de ceea ce ai.
Într-o zi, lucrurile încep să se schimbe. Începi să percepi o realitate cu totul nouă, o realitate care va defini modul în care îți trăiești și gândești viața. Această schimbare ar putea avea loc într-un mod negativ, cum ar fi pierderea unui job sau a unui prieten. Sau poate accepți o oportunitate și profiți de beneficiile aduse de succes. Indiferent dacă este pozitivă sau negativă, schimbarea este inevitabilă. Iar la început te poate face să te simți pierdut.

Când evoluezi, împrejurimile tale par necunoscute, iar oamenii dispar din viața ta când nu se mai potrivesc.
Apoi începe schimbarea. Începi să îți dai seama de propria valoare. Începi să faci o prioritate din a vindeca părțile tale rănite. Vrei să devii o persoană mai bună, astfel încât să duci viața de care să fii mândru. Iar unii prieteni nu rămân în viața ta atunci când evoluezi.

Oamenii depind de conexiune pentru a supraviețui. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la oamenii din viața ta care preferă doar vulnerabilitățile tale. Apare o tăcere când ridici standardele, fie că este din partea altora sau din partea ta. Când eviți să evoluezi din teama că ceilalți nu vor mai fi în viața ta, îți ascunzi o piesă din puzzle-ul vieții și amâni schimbarea.
Cine ești tu atunci când renunți la aparențele pe care vrei ca ceilalți să le vadă?

Practica și ceea ce gândești fac parte din cine ești și din cine vei deveni. Meriți să evoluezi fără a te gândi că această evoluție are vreun efect negativ asupra ta. Orice rezistență sau obstacol cu care te confrunți are un scop și este necesar. În momentul în care începi să îți trăiești viața cu adevărat, oamenii și lucrurile care nu au niciun scop în viața ta se vor schimba. Trebuie să îți permiți să schimbi propria realitate, pentru a face loc tuturor lucrurilor bune care vin în viața ta.
Așa că dă-ți seama că nu ești pierdut, ci doar pus față în față cu următorul nivel al persoanei tale.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod