Ce nu vor să audă femeile cu tatuaje

Ce nu vor să audă femeile cu tatuaje

Unii oameni se simt îndreptățiți să le spună altora cum să își trăiască viața sau ce să facă cu corpul lor.
Dacă ești părinte sau un membru apropiat al familiei, situația nu este aceeași, cu toate că fiecare persoană ar trebui să se bucure de libertatea sa, fără ca aceasta să-i fie îngrădită în vreun fel. Însă când alte persoane intervin în viața ta, nu mai este la fel de plăcut. În această categorie intră și femeile cu tatuaje, care au auzit de nenumărate ori câteva replici pe care și-ar fi dorit să nu le audă. Iată despre ce este vorba!

Lucruri pe care femeile cu tatuaje nu vor să le audă

1. "Nu înțeleg semnificația tatuajului tău"


Nu toată lumea trebuie să înțeleagă semnificația unui tatuaj. De aceea este pe corpul persoanei respective, care îi înțelege semnificația, iar atunci când vrea, le explică și celor cărora le pasă cu adevărat. 

2. "Nu ești îngrijorată că o să ți se lase pielea și că o să ți se strice tatuajul atunci când îmbătrânești?"


Indiferent de faptul că o să se lase pielea sau nu, un tatuaj va avea întotdeauna un loc special în inima deținătorului. Nu este un secret faptul că, pe măsură ce îmbătrânești, pielea se lasă.
Iar dacă celorlalte persoane le pasă atât de mult de lăsarea pielii, atunci poate că ar trebui să se uite doar la poze cu tatuajul din tinerețea persoanei care îl are.

3. "Ieși la întâlnire doar cu bărbați cu tatuaje?"


În momentul în care o persoană își face un tatuaj, este pentru că vrea ca o amintire să rămână marcată pentru totdeauna. Iar acest lucru nu se transformă într-un criteriu de alegere a viitorilor parteneri.

4. "Te-a durut?"


Tatuajul presupune penetrarea pielii cu un ac chiar de mai multe ori pe secundă. Cu alte cuvinte, când te duci la salonul de tatuaje, nu te aștepți să fie la fel ca la o ședință de masaj.
Da, este un proces care doare. Însă nu pentru o perioadă foarte lungă de timp. Și depinde și de locul în care ți-l faci.

5. "Ce părere au părinții tăi?"


Ce părere vor ei să aibă. Părinții știu să își iubească fetele la fel de mult pentru cine sunt, indiferent de prezența tatuajelor acestora. Aceștia își pot da cu părerea cu privire la designul pe care femeile îl aleg, însă, în final, nu vor iubi femeile cu tatuaje mai puțin dacă acestea își fac un tatuaj care nu este pe placul lor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod