Ce simbolizează bufnița - aduce noroc sau ghinion?

Iată ce trebuie să știi despre semnificația bufniței și ce poate încerca să-ți spună acest animal înțelept când apare în visele tale sau în viața de zi cu zi!

 

Ce simbolizează bufnița?


Legende și povești despre puterile magice ale acestor păsări pot fi găsite în civilizațiile din întreaga lume.

Bufnițele sunt asociate, de obicei, cu înțelepciunea și transformarea.

Cu toate acestea, semnificația și simbolismul bufniței variază foarte mult de la cultură la cultură.

Unii cred că bufnițele sunt spirite rele și le asociază cu moartea.

Bufnița aduce noroc sau ghinion?


Răspunsul depinde de persoana pe care o întrebi și de cultura în care trăiești. Acest lucru se datorează faptului că există mai multe semnificații pentru bufnițe, deoarece fiecare cultură are propria ei semnificație pentru această creatură frumoasă.

6 semnificații ale bufniței

 

Moarte sau schimbare


Bufnițele pot fi un simbol al morții și, uneori, oamenii văd una înainte ca cineva să treacă în neființă.

Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să te sperie, deoarece și conceptul de moarte poate fi simbolic. Moartea nu trebuie să fie neapărat fizică, poate fi moartea unei relații, spre exemplu.

Mesaje de la persoane sau animale de companie care au murit


Unii oameni care au pierdut o persoană dragă sau un animal de companie pot privi bufnița ca un semn că totul este în regulă. Uneori, este un mesaj de pe lumea cealaltă. Mesajul transmite întotdeauna că totul este bine acolo.

Înțelepciune în vremuri grele


Bufnițele sunt adevărați mesageri ai tărâmului spiritual. Pot apărea ca un simbol în vremuri dificile, ca ghid. Ele ne transmit adevăr, înțelegere, răbdare și înțelepciune atunci când avem cea mai mare nevoie de ele. Acest lucru este valabil mai ales în timpul sau după perioadele tulburi sau de suferințe.

Decizii de luat


Să vezi o bufniță poate fi un semn că este timpul să iei o decizie sau să faci un salt într-o anumită direcțtie.

Mesajul poate fi că trebuie să mergi mai departe. Se pare că oamenii văd adesea bufnițe atunci când sunt indeciși cu privire la o decizie importantă.

Noi începuturi


Bufnițele reprezintă căderea și fazele distructive ale vieții noastre, însă partea bună din acestea. Ele ne arată că aceste căderi sunt într-adevăr doar noi începuturi mai bune. Ele aduc multă speranță, optimism și credință sub aripile lor.

Legătura cu intuiția


Majoritatea bufnițelor sunt nocturne și își petrec cea mai mare parte a timpul treze noaptea, când majoritatea animalelor și oamenilor dorm. O bufniță este o creatură a nopții, cunoaște secrete și poate capta informații cu intuiția sa. Bufnițele zboară în viețile noastre pentru a ne ajuta să ne folosim intuiția și să ne inspire să luăm decizii bazate pe sistemul nostru de ghidare intern, mai degrabă decât pe cel al altcuiva.

Simbolismul bufniței în Biblie


În Biblie, bufnițele au o conotație negativă. Sunt privite ca fiind creaturi necurate și animale nepotrivite consumului uman.

În Biblie, se amintește de bufnițe ca fiind creaturi despre care se crede că simbolizează pustiirea și neascultarea, De asemenea, pot simboliza pierderea și singurătatea.

Ce înseamnă dacă visezi o bufniță?


Dacă visezi o bufniță, este important să reflectezi la felul în care te-a făcut să te simți și la cum te-ai simțit odată ce ai ieșit din vis.

Dacă bufnița era într-o luptă, visul este considerat a avea o conotație pozitivă. Adesea, prezice succesul în afaceri. De asemenea, se crede că bufnița este un semn al unui rezultat bun în timpul unei viitoare aventuri sau proiect.

Dacă bufnița se uită la tine, este un indiciu că cineva din afacerea ta sau cineva din viața ta personală te respectă, în timp ce prețuiește opiniile pe care le ai și înțelepciunea de care dai dovadă.
   
Dacă bufnița tace, atunci visul este simbolul unui secret.

Te poți aștepta ca cineva să îți spună un secret pentru că știe că nu vei abuza de această încredere.

Dacă vezi o bufniță moartă în vis, bufnița prezentă în vis indică faptul că în curând vei avea probleme de sănătate.
    
Dacă vezi în visul tău o bufniță care urlă, înseamnă că va exista schimbare, tentație sau pericol în viața ta. Bufnița ar trebui privită ca un avertisment și ne spune să fim deștepți pentru orice urmează.

 

Sursă: mindbodygreen/ birdzilla/ lifefamilyfun

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod