De ce femeile care stau singure pentru mult timp vor fi mai fericite

Femeile care ajung la concluzia că o relație romantică nu este singurul scop al existenței tind să trăiască o viață sănătoasă și fericită.

Care este motivul pentru care femeile care stau singure pentru mai mult timp sunt mai fericite?


Acestea trec prin activitățile de zi cu zi cu pasiune și zel, sentimente care nu sunt corelate cu modul în care partenerul le-a declanșat în ziua precedentă. De fapt, speranța că un prinț pe cal alb va apărea în viața lor și le va face viața mai bună nici nu se află pe lista lor de priorități. Lucruri mult mai valoroase, cum ar fi urmărirea obiectivelor semnificative ale vieții, sunt ceea ce le motivează.
Acestea ar prefera să își păstreze realizările decât să stea cu capul pe umărul bărbatului perfect.

Femeile care au o astfel de gândire nu se îngrijorează cu privire la timpul petrecut singure. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte confortabile cu gândul de a fi singure. Nu devin neliniștite gândindu-se la posibilitatea de a nu-și găsi niciodată un partener, deoarece sunt prea ocupate să își atingă obiectivele.

În timpul călătoriei lor, femeile care stau singure pot fi atrase de indivizi asemănători ca gândire și care sunt dispuși să le accepte pentru cine sunt.
Este vorba despre bărbații care înțeleg că pasiunile și ambițiile se potrivesc cu ale lor și sunt la fel de valide și de importante. În mod normal, aceste femei sunt atrase de bărbații care, prin acțiunile lor, le fac să devină o versiune mai bună a lor. Cineva care face lucruri importante în viață și, de asemenea, are încrederea de sine caracteristică unui bărbat alfa. De asemenea, este important ca un astfel de bărbat să nu fie gelos sau să se simtă amenințat de ambițiile și scopurile lor.
În momentul în care găsesc un astfel de bărbat, atunci sunt dispuse să aibă o relație cu el.

Indiferent de situația în care se află, aceste femei nu își vor compromite niciodată valorile, credințele și visurile. Acestea preferă să trăiască singure decât să stea într-o relație în care să fie nesatisfăcute. Vor alege întotdeauna bărbați care le fac să devină mai bune, nu care să le facă să se îndoiască de ele. Dacă relația nu le va îmbunătăți abilitățile sau personalitatea, atunci nu le va fi frică să se despartă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod