Ce spune modul în care strângi pumnul despre personalitatea ta

Modul în care strângi pumnii poate spune multe despre personalitatea ta şi depinde mult de intenţia pe care o ai.

Strânge pumnul! În care dintre situaţiile de mai jos te regăseşti?

Tipul A

 


Dacă acesta este modul în care strângi pumnul, atunci eşti o persoană blând (observi cum degetul mare se odihneşte lângă celelalte patru degete). Eşti sensibil, plin de compasiune şi atent. Eşti capabil să ţii cont de emoţiile şi nevoile celorlalţi şi să acţionezi în consecinţă, ceea ce te face să fii o persoană accesibilă. Eşti organizat, strategic şi orientat spre creativitate. Preferi o combinaţie între izolare şi expunere socială.
Eşti puţin nerăbdător când e vorba de lucrurile pe care vrei să le obţii. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la oamenii. Ei, nu toţi, ar putea încerca să profite de bunătatea ta. Fii tu, dar fii atent!

Tipul B

 


Dacă acesta este modul în care strângi pumnul, atunci talentul, farmecul şi carisma vorbesc pentru tine. Eşti extrovertit şi mereu pregătit să acţionezi. Ca şi degetul mare care se întinde pentru a le acoperi pe celelalte patru, în mod inconştient, nu îţi ţii ascunse sentimentele.
Nu eziţi nicio clipă să vorbeşti despre ceea ce simţi. Eşti ambiţios şi hotărât şi o persoană care are un scop secret în minte pe care îl urmăreşti. Visurile tale sunt singurul lucru pe care îl ascunzi de ceilalţi, deoarece nu ai încrederea că te vor înţelege. Munceşti izolat pentru ceea ce vrei în viaţă şi eşti extrem de concentrat. Singurul lucru neplăcut este că oamenii tind să te judece în mod eronat, dar e problema lor, nu a ta!

Tipul C

 


Strângând pumnul ca în această imagine arată semne clare de introverire. Degetul mare se ascunde în spatele celorlalte degete ca şi gândurile tale interioare pe care nu le împărtăşeşti cu toată lumea.
Îţi place să fii singur sau cu câteva persoane atent selectate, pentru că ce urăşti cel mai mult este drama. Nu poţi face faţă falsităţii oamenilor şi eşti atras de cei cinstiţi. Îi vrei în viaţa ta doar pe aceia cu care poţi purta o conversaţie profundă şi semnificativă. Îţi place să socializezi, dar după un anumit punct, ai nevoie de spaţiu, Lucrurul care te enervează cel mai tare este ca oamenii să intre în spaţiul tău fără consimţământul tău, astfel irosindu-ţi timpul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod