Au dat „restart“ şi şi-au schimbat total viaţa. 20 de oameni admirabili

Nu este uşor să-ţi iei viaţa în mâini şi să faci primul pas către schimbare. Trebuie doar să începi cu paşi mici şi rezultatele te vor motiva!
Lupta cu kilogramele în plus sau cu diverse tulburări alimentare nu este una pe care să o poţi câştiga peste noapte. O voinţă de fier, o atitudine pozitivă şi paşii mici, dar hotărâţi sunt ingredientele cheie care conduc către primele rezultate.

În momentul în care ai conştientizat primele rezultate, chiar dacă bătălia este una de durată, motivaţia vine mai uşor şi oricât de dificil ar fi se găsesc resurse să continui acest drum.

Exact asta au făcut aceşti oameni admirabili care au demonstrat că perseverenţa şi voinţa de fier conduc paşii către victorie.
Fie că au reuşit să slăbească foarte multe kilograme sau au purtat o bătălie extrem de dificilă cu anorexia, ei sunt dovada vie că se poate.

Şi-au dorit mult să aibă o altă viaţă şi au găsit resursele necesare. Cu răbdare, paşi mici înainte, paşi mai mari făcuţi înapoi, conştientizare şi îndârjire au reuşit să iasă învingători din lupta purtată.

Au avut un moment de claritate, au apăsat butonul "restart" şi au reuşit să se transforme total!

Foto: brightside.me
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod