apă cu lămâie

Ce afecțiuni tratează apa cu lămâie?

O lămâie conține 64% din doza zilnică recomandată de vitamina C, precum și polifenoli și terpeni. Mulți experți sugerează că ar trebui să-ți începi ziua cu un pahar cu apă caldă cu lămâie. Iar pentru a pregăti acest tratament natural trebuie doar să fierbi puțină apă, să o lași să se răcească și să adaugi zeamă proaspăt stoarsă de lămâie. Apa cu lămâie îi poate oferi corpului nutrienți esențiali și îți poate îmbunătăți sănătatea. Iată cum!

În cazul căror afecțiuni te poate ajuta apa cu lămâie?


1. Acnee


Apa cu lămâie reduce aciditatea din corpul tău și previne apariția acneei. Spală-te pe față cu apă cu lămâie pentru a elimina acneea și pentru a stimula sănătatea pielii!

2. Apetit crescut


Apa cu lămâie inhibă apetitul alimentar datorită conținutul bogat de vitamine și enzime care reglează nivelul de zahăr din sânge, ajutându-te astfel să menții o greutate sănătoasă. De asemenea, această băutură conține pectină, o fibră care ajută digestia și îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv.

3. Pietre la rinichi


Lămâile au un conținut bogat de potasiu, un mineral care poate crește nivelul de citrat din urină și preveni formarea oxalatului.

4. Sistem imunitar slăbit


Lămâile reprezintă sprijinul de care are nevoie sistemul limfatic, care, la rândul său, ajută sistemul imunitar să elimine agenții patogeni.

5. Durere la nivelul vezicii biliare


Bea un pahar cu apă cu lămâie la ora prânzului pentru a elimina calculii biliari și pentru a ameliora durerea cauzată de aceștia.

6. Gripă și răceală


Fiind un antioxidant natural plin de vitamina C, lămâia îți poate stimula sistemul imunitar atunci când trebuie să combați răcelile și gripa. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și antivirale puternice, motiv pentru care consumul de apă caldă cu lămâie în timpul iernii este cea mai bună protecție împotriva bolilor sezoniere.

7. Unghii moi


Apa cu lămâie poate întări unghiile și îndepărta petele albe care apar adesea pe ele.

8. Otrăvire alimentară


Bea un pahar cu apă cu lămâie în fiecare zi pentru a preveni otrăvirea cu alimente atunci când călătorești în alte țări.

9. Fibromalgie


Combinația de apă cu lămâie și yoga poate ameliora sentimentul de epuizare cauzat de fibromalgie.

10. Inflamații


Apa cu lămâie reduce inflamațiile din organism, datorită proprietăților sale antiinflamatoare puternice.

11. Colită


Colita este o afecțiune care apare din cauza dezechilibrului nivelurilor acide / alcaline din organism. Aceasta poate fi vindecată prin consumul regulat de apă cu lămâie, care va echilibra nivelul pH-ului și va reduce aciditatea din sânge.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod