Cum a descoperit o tânără că are cancer: A crezut că s-a iritat de la epilat

"Nu-mi venea să cred că de la o iritaţie a pielii din cauza epilatului, cum credeam eu că ar fi, am ajuns tocmai la un simptom rar de cancer. N-am auzit şi n-am văzut aşa ceva înainte şi am fost complet şocată când am descoperit ce am. Am crezut că era de la epilat, mi se părea normal, pentru că fusese nunta verişoarei mele cu câteva zile înainte şi pentru că urma să port rochie m-am epilat pe picioare. Dar când a început să se răspândească pe tot corpul, m-am speriat şi am crezut că am meningită, aşa că am fugit la doctor", a povestit ea.

"Mă usturau picioarele, nu mai puteam să port decât haine lungi. Nici nu mă mai puteam încălţa fiindcă picioarele mi se umflaseră şi nu-mi mai puteam strânge şireturile. Am fost diagnosticată greşit de câteva ori şi a durat şase luni până când am început să simt dureri în spate. Am ajuns la Urgenţe şi acolo au descoperit tumora din piept"
, a continuat Rhiannon.

Doctorii i-au spus clar tinerei că dacă nu ar fi avut erupţiile de pe piele, atunci ea n-ar fi fost diagnosticată la timp. Tratamentul a început să funcţioneze, iar tumora a început să-şi reducă dimensiunile. Tânăra crede că şi dieta ei vegană a ajutat-o.  

"Când mi-au zis că am cancer, am simţit că leşin, nu mă gândeam niciodată că o aud aşa ceva la 20 de ani. Dar am fost decisă să lupt. Atunci, acolo, am decis să-mi schimb stilul de viaţă, am vrut să fac totul ca să mă vindec", a mai spus ea.

Până acum, tumora a dat înapoi. Rhiannon continuă să vină periodic la spital pentru analizele lunare.
 
După această experienţă prin care încă mai trece, tânăra are un mesaj pentru toată lumea: "După ce am căutat pe internet am găsit câteva articole în care se scrie că o erupţie a pielii poate fi un semn al cancerului, dar este o manifestare foarte comună şi mulţi nu ştiu la ce să fie atenţi. Sfătuiesc pe oricine să ceară sfaturi şi să se documenteze bine dacă observă ceva ciudat, fiindcă nu ştii niciodată ce poate fi."

"Dar cred că e la fel de important să nu punem o sentinţă de condamnare la moarte când vorbim de cancer, am o perspectivă pozitivă şi sunt fericită că am intrat în remisie în această vară", a încheiat ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod