Pete pigmentare după expunerea la soare – cum scăpăm de ele?



Mezoterapia

Mezoterapia reprezintă o altă opțiune de tratament care și-a dovedit eficiența în tratarea pigmentării pielii post expunere la soare.

Procedura constă în injectarea superficială a substanțelor depigmentante în zonele afectate. Tratamentul se poate folosi în combinație cu dermaroller sau dermapen – dispozitive medicale ce creează canale comunicante între stratul mijlociu al pielii și suprafață prin înțeparea cu ace multiple și foarte subțiri. În medie, sunt necesare 6 ședințe pentru a obține efectele dorite”, spune domnul doctor Laurențiu Vlădău.

Tratamentele IPL sau LASER 

Aceste tratamentele sunt folosite, printre altele, și în tratamentul pigmentării. Lumina inteligență vizează melanina în aceste cazuri.
Sunt necesare minim 3 ședințe pentru o ameliorare marcată, cu toate că în unele cazuri rezultatele pot fi vizibile după prima ședință.

Așadar, există două opțiuni de tratare a pigmentării: prin aplicarea de produse topice sau prin intermediul unor proceduri dermatocosmetice. Principala diferență dintre cele două este că în cabinetul dermatologic vom obține rezultate mai rapid și mai eficiente, în vreme ce cremele, de obicei, decolorează doar pigmentarea în timp, dar nu o elimină complet. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod