Cum îți dai seama dacă ai paraziți în corp

În realitate, cu toții avem anumiți paraziți în corp, dar cei mai mulți sunt inofensivi. Cu toate acestea, paraziții mai periculoși pot intra în corpul nostru atunci când nu avem grijă de noi, iar acest lucru ne strică starea generală de sănătate. Pare grav, nu? Nu îți face griji!
Cei mai mulți paraziți pot fi tratați și îndepărtați din organism. Iată care sunt simptomele care ar trebui să îți dea de gândit și să te îndemne să faci o vizită la doctor!

Simptome care te ajută să îți dai seama dacă ai paraziți în corp


1. Ești obosită frecvent, epuizată, deprimată, indiferentă, plictisită sau observi o anxietate severă.

2. Ai probleme cu colonul, printre care se numără și constipația, diareea, gazele și balonarea.

3. Ai erupții cutanate frecvente, inclusiv eczeme, urticarie, leziuni, răni și piele uscată în general.

4.
Ai o tulburare de dispoziție sau o problemă mentală acută, cum ar fi anxietatea, depresia, tulburarea bipolară, agitația și pierderile de memorie.

5. Adormi greu și stai trează noaptea și, în general, ai probleme cu relaxarea. S-ar putea chiar să scrâșnești din dinți în timpul nopții sau să ai coșmaruri frecvente.

6. Ai un istoric al problemelor de greutate și ai probleme cu pierderea în greutate și menținerea greutății sănătoase. Semnele obișnuite care indică prezența unor paraziți intestinali includ probleme cu slăbitul sau îngrășatul, un apetit incontrolabil sau lipsa poftei de mâncare. 

7.
Simți dureri musculare și articulare în mod regulat, inclusiv artrită, dureri de inimă și amorțeală la nivelul mâinilor sau picioarelor. 

8. Ai călătorit recent în alte țări și îți aduci aminte că ai avut diaree cât ai fost plecată.

9. Ai fost diagnosticată cu anemie.

10. În general, ai o digestie proastă și nu te simți niciodată sătulă după ce mănânci.

Este important să îți amintești că soluția unei sănătăți optime se află în intestine. În momentul în care îi oferi corpului tău o nutriție adecvată, poți să stimulezi sistemul imunitar în mod natural și să eviți toate bolile și afecțiunile care ar putea să îți dăuneze.
În mod obișnuit, poți lua paraziți din carnea pregătită insuficient, sursele de apă contaminate și alimentele procesate care conțin cantități mari de zahăr rafinat. Pentru a preveni contractarea unui parazit, încearcă să nu consumi carne din surse discutabile, asigură-te că filtrezi apa și elimină zahărul rafinat și alte alimente procesate din dieta ta! În plus, paraziții sunt mai puternici atunci când sistemul imunitar este slăbit, așa că este foarte important să îți păstrezi sănătatea fizică și cea mentală.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod