Magneziul este mai eficient decât antidepresivele, arată un studiu

Peste 350 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de o formă de depresie. Asta înseamnă în jur de 5% din populația planetei. Un studiu arată că magneziul este mai eficient decât antidepresivele.
Pe măsură ce acest tip de afecțiuni devin din ce în ce mai des întâlnite, este necesară dezvoltarea altenativelor de tratament la tradiționalele medicamente antidepresive. Antidepresivele pot face minuni dar toxinele pe care le conțin pot rămâne în organism și pot cauza dependeță, înrăutățirea unor probleme de sănătate sau a altor probleme de sănătate mintală. Depresia este cel mai des cauzată de un dezechilibru chimic la nivelul creierului. Medicamentele antidepresive pot vindeca aceste dezechilibre dar lasă în urmă o serie de efecte adverse, cum sunt greața, creșterea în greutate, insomnia, senzația de gură uscată și vedere încețoșată.
Pentru cei mai mulți oameni, aceste efecte lipsesc sau sunt abia vizibile, dar pentru alții efectele adverse pot fi la fel de devastatoare ca și depresia în sine. Mulți oameni sunt în căutarea unui nou tratament, unul care să-i vindece fără să aibă efecte adverse atât de devastatoare.


O nouă alternativă pentru antidepresive


În lume medicală a apărut de curând o nouă opțiune. O alternativă naturală, care poate ajuta la tratarea depresiei la fel de bine, dacă nu și mai bine decât medicamentele tradiționale. Acest medicament miraculos se numește magneziu, scrie HealthyHolisticLiving.
Magneziul este un mineral produs în mod natural de către organism iar studiile recente au indicat faptul că o doză zilnică de magneziu de 248 mg poate conduce la dispariția simptomelor de depresie.

Din cauza creșterii prețurilor medicamentelor, acestea sunt adesea inaccesibile și mulți oameni se găsesc în imposibilitatea de a le procura. În Statele Unite ale Americii, costul lunar al medicamentelor pentru tratarea depresiei poate varia între 30 și 200$. Unul dintre cele mai mari avantaje ale descoperirii acestui nou remediu este acela că oamenii pot cumpăra magneziul la prețuri derizorii.
Magneziul este un remediu excelent pentru tratarea depresiei și eliminarea efectelor adverse ale medicației tradiționale. Este mai sigur și mai ieftin decât orice alt medicament folosit pentru tratarea depresiei.


De unde să iei magneziu?


Există multe alimente care conțin magneziu. Printre ele se numără spanacul, semințele de dovleac, ciocolata neagră și migdalele. Fiecare dintre exemplele enumerate conțin cel puțin 75 de mg de magneziu per porție, așa că 3-4 porții ar trebui să-ți asigure necesarul zilnic de magneziu. Sau, dacă îți este mai ușor, poți lua suplimente cu magneziu în fiecare zi.

Doza zilnică de magneziu te ajută să-ți îmbunătățești sănătatea mintală dar și pe cea fizică.
Magneziul nu tratează doar depresia ci are o listă întreagă de beneficii. Este foarte bun pentru sănătatea creierului, a rinichilor și a sistemului cardiovascular. Recurgând la remediile natural economisești foarte mulți bani și îți ajuți corpul să se vindece fără să mai fie nevoie să suporte toate efectele adverse generate de medicamente.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod