Oţet din cidru de mere şi miere

Aceste două ingrediente îţi curăţă rapid colonul. Află care sunt!

Să îţi cureţi colonul e întotdeauna o idee bună, deoarece este un mod eficient de a elimina toxinele din organism şi de a îmbunătăţi digestia!
Ideaspots ne propune o reţetă extrem de uşoară care curăţă rapid colonul. Pe lângă faptul că aceasta ne va purifica organsimul, ea ajută la păstrarea bacteriilor bune pentru sistemul digestiv.

Medicina alternativă recomandă oţetul din cidru de mere, natural şi nefiltrat, deoarece este un remediu natural eficient pentru probleme de sănătate, inclusiv cele de colon. Este o soluţie ieftină şi simplă, însă trebuie să ştii să îl alegi pe cel mai bun.

Cu cât produsul are depuneri sau chestii plutitoare în partea de jos a sticlei, cu atât este mai bun! Acest tip de oţet de mere oferă cele mai bune beneficii nutriţionale pentru că nu a fost prelucrat sau pasteurizat.
El conţine bacterii utile care descompun mâncarea din intestine, scade tensiunea arterială şi reduce nivelul de zahăr în sânge după o masă.

Cum se prepară reţeta minune:


Ai nevoie de miere neprelucrată şi de oţet din cidru de mere nepasteurizat. Înainte de măsurarea cantităţilor, trebuie să agitaţi bine sticla de cidru.

Amestecaţi 2 linguri de oţet din cidru de mere cu 2 linguri de miere într-un pahar de 200 g de apă caldă. Se agită bine până se dizolvă mierea.

Consumă această băutură în fiecare dimineaţă pe stomacul gol sau oricând doriţi să vă curăţaţi colonul.
Nu e necesar să vă opriţi din activităţile dumneavoastră zilnice, pentru că el e uşor absorbit de sistemul digestiv şi nu veţi experimenta o mişcare bruscă a intestinelor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod