Ce ar trebui să știi dacă vrei să-ți faci un tatuaj

Dacă te gândești să-ți faci un tatuaj, ar trebui să știi câteva lucruri înainte. Iar unele persoane și-au împărtășit experiența, care s-ar putea să îți dea câteva indicii cu privire la experiența aceasta.
Lucruri pe care să le știi înainte de a-ți face un tatuaj

1. Tatuajele sunt permanente


Este evident, nu? Tatuajele sunt permanente. Da, le poți scoate cu laser, dar acest procedeu poate fi foarte costisitor, obositor și dureros. Dacă nu ești sigur că poți rămâne cu un tatuaj permanent pe corp, încearcă un tatuaj temporar, pentru a vedea dacă îți place. S-ar putea să îți dai seama că nu vrei să încerci chiar ceva permanent.

2. Gândește-te bine la modelul pe care îl vrei


După cum spuneam mai sus și știai și tu, tatuajele sunt permanente. Orice îți vei desena pe corpul tău, va rămâne acolo pentru totdeauna, dacă nu alegi să treci printr-un proces de îndepărtare potențial dureros.
Ar fi de la sine înțeles că modelul tatuajului ar trebui să fie ceva ce vrei pe corpul tău pentru tot restul vieții tale. Unele modele par perfecte pentru vârsta la care te afli acum, dar asigură-te că sunt ideale pentru când vei avea 50-60 de ani. 

3. Hotărăște-te în ce zonă a corpului îl vrei


Zona în care îți faci tatuajul poate fi la fel de importantă ca modelul acestuia. Unele locuri de pe corp pot fi mai dureroase decât altele. Unele zone de pe corp pot atrage mai mult privirile decât altele.
Ai putea să îți alegi zona în care îți faci tatuajul pe corp și în funcție de domeniul în care lucrezi. Dacă lucrezi într-o industrie creativă, există mari șanse ca tatuajele să fie binevenite și expuse cu mândrie. Cu toate acestea, dacă lucrezi într-un domeniu conservator, este posibil să nu îți poți expune tatuajul la birou. Dacă nu ești sigur de zona în care vrei să-ți faci tatuajul, îi poți cere tatuatorului să facă un șablon temporar în părțile pe care le iei în calcul, astfel încât să-ți dai seama cum arată.

4. Urmează instrucțiunile de îngrijire


Dacă nu ești pregătit să ai grijă de tatuajul tău, probabil că nici nu ar trebui să-ți faci unul. Trebuie să fii sârguincios în ceea ce privește îngrijirea ulterioară, mai ales în primele două săptămâni.
Trebuie să îți cureți cu grijă tatuajul și să aplici un strat subțire de cremă care hidratează și protejează culoarea, o dată la câteva ore. Nu îți face griji, tatuajul se va și coji, însă acest lucru este absolut normal. Iar după ce s-a vindecat tatuajul, este important să îl protejezi de soare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod