Testimoniale medici și pacienți: Meltus, soluția cea mai eficientă împotriva tusei

Pentru a ne asigura că produsul Meltus este cea mai eficientă soluție împotriva tusei seci sau productive, am întrebat câțiva medici și câțiva pacienți care l-au recomandat și folosit, iar reacțiile lor au reconfirmat ceea ce testasem de nenumărate ori.

Inovația Meltus constă în îmbinarea perfectă între natural și forța științei, fără să aibă vreun alt efect asupra organismului copilului sau adultului.

Doamna doctor Cristina Sacagiu, Galați, medic de familie

Pentru tratamentul tusei, fie ea productivă sau seacă, la adulți sau copii, am recomandat de-a lungul timpului, diverse tratamente și am fost informată cu tot ce a apărut nou pe piață. În prezent, am folosit și am recomandat gama de siropuri Meltus, pentru că am găsit într-un singur preparat remedii precum miere, cimbru, pătlagină cu efecte de calmare a tusei, efecte bactericide, antivirale, imunostimulatoare, utile pentru tusea seacă.
Pentru tusea productivă, siropul Meltus expectolin îmbină efectul expectorant al iederii, cu efectul mucolitic și mucoreglator al acetilcisteinei.

Doamna doctor Serban Mihaela, Tecuci, medic pediatru  

Când alegem un tratament pentru copilul nostru, dar și pentru noi, trebuie să fim foarte atenți la conținut și la impactul pe care acesta îl are asupra organismului pe termen scurt și pe termen lung.
De aceea, atunci când întâmpinăm disconfortul produs de tusea productivă sau seacă, este bine sa administram produse destinate exact fiecarui tip de tuse. Există o ofertă extrem de variată pe piață, dar ce am folosit eu de curând este gama de siropuri Meltus. Această gamă este o soluție inovatoare care îmbină în mod fericit forța naturii cu forța științei. Siropurile Meltus Expectolin conțin o combinație de iederă, acetilcisteină, miere și zinc care ajută expectorația, calmează tusea productivă și contribuie la întărirea imunității organismului. Meltus Tusicalm pentru tusea seacă, iritativă, este o combinație naturală de produse apicole (miere si propolis) și extracte de plante (cimbru, pătlagină, grindelia) cunoscute pentru efectul lor de calmare a iritațiilor mucoasei tractului respirator superior.

Mihaela, mama unei fetițe de cinci ani

Din propria experință, am învățat că o tuse nu este numai o tuse; poate fi un simptom al răcelii sau al unei alte afecțiuni, al unei iritații sau pur și simplu reacția de eliberare a căilor respiratorii. Până ajungem la cauze, trebuie să ameliorăm cât putem de rapid, altfel copilul trăiește intr-un mare disconfort.
Apărut de puțin timp pe piață, siropul Meltus Tusicalm este o soluție inovatoare pentru ameliorarea tusei seci, datorită combinațiilor de extracte de plante si produse apicole cu acțiune sinergică. L-am folosit si rezultatele au fost extrem de rapide si eficiente, de aceea îl recomand cu toată responsabilitatea.

Sorin, tatăl lui Radu

Soția mi-a recomandat să încercăm sirorpurile Meltus (cred că a citit ceva despre ele pe Facebook) și trebuie să recunosc că a avut dreptate. Atât eu, cât Radu am simțit imediat o ameliorarea a tusei.
Îl recomand cu încredere tăticilor.

Mai multe detalii despre tuse și afecțiunile conexe, despre posibilitățile de a ajunge la cea mai naturală soluție, în cel mai scurt timp, dar și răspunsuri la orice întrebări vă preocupă puteți afla pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/meltus.sirop.tuse/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod