Noua colecție Logitech Doodle 2017

Logitech te invită să dai frâu liber creativității și să pășesti cu încredere spre originalitate la birou prin intermediul noii colecții Logitech DOODLE 2017. Inspirată de designurile excentrice ale unei lumi imaginare, colecția Doodle combină povestirea vizuală puternică cu personaje haioase, cu modele și simboluri desenate manual. Colecția aceasta de mouși este destinata special persoanelor cu o atitudine copilăroasă, juvenilă și cu un spirit spontan și imaginativ.

O colecție de personaje haioase și pline de personalitate - de la Lightbulb la Sneakerhead până la Skateburger sau Triple Scoop – ce aduce o notă de caracter mouse-ului wireless Logitech M238.  Acumulatorii moușilor din colecția Doodle au o autonomie de până la 12 luni pentru doar o singură baterie.
Navigați cu ușurință pe internet sau prin diverse documente cu confortabilul buton scroll, indiferent dacă utilizați Windows, Mac OS, Chrome OS sau Linux. Nano receptorul USB vă permite să vă deplasați până la 10 metri distanță de pc, tableta sau laptop. Colecția Doodle 2017 este așteptată să fie disponibilă începand cu luna iunie, la un preț recomandat de 114,90 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod