adidas lansează proiectul AM4 într-un moment definitoriu al facilității SPEEDFACTORY

adidas a anunțat aseară (miercuri, 4 octombrie) primul proiect major care va fi creat în fabrica SPEEDFACTORY din Ansbach, Germania. Lansarea seriei AM4 reprezintă un moment important pentru brand în ceea ce privește viitorul producției. SPEEDFACTORY este facilitatea care va permite brandului adidas să exploreze, să testeze și să creeze împreună cu un grup de consumatori, precum și să inventeze și să reinventeze în mod constant designul și să definească viitorul modului în care sunt fabricate produsele.

Lansarea marchează începutul unei călătorii importante pentru unul dintre orașele-cheie și adidas SPEEDFACTORY, prezentând adidas Made For London (AM4LDN), primul produs creat special pentru Londra, acest oraș fiind primul din cele șase locații cheie, care va avea încălţăminte de înaltă performanţă realizată prin intermediul acestei tehnologii.
În lunile următoare, Paris, Los Angeles, New York, Tokyo și Shanghai vor avea, de asemenea, produse personalizate, create în funcție de specificul și cerințele unice ale consumatorilor din fiecare oraș.

Concepuți cu o gamă largă de beneficii pentru alergători, cum ar fi stabilitatea ușoară și durabilitatea, pantofii AM4 reprezintă un pas înainte în ceea ce adidas crede că reprezintă viitorul tehnologiei SPEEDFACTORY, care va permite crearea de produse revoluționare pentru nevoile individuale, folosind informațiile oferite de către atleți.
Fiecare pantof este co-creat cu ajutorul informațiilor venite din partea sportivilor care contribuie la modelarea procesului de proiectare și dezvoltare. Chiar și după lansare, proiectul AM4 va fi într-un continuu proces de îmbunătățire, adaptând produsele conform informațiilor primite de la consumatori.

În procesul de dezvoltare pentru AM4LDN, adidas a lucrat îndeaproape cu un grup de consumatori din oraș pentru a obține o perspectivă unică asupra nevoilor personalizate ale alergătorilor din Londra. În viitor, acest proces va fi pus în aplicare și în alte orașe în funcție de specificul acestora pentru a permite crearea unor pantofi care  corespund cu nevoile consumatorilor.
Fabrica SPEEDFACTORY din Ansbach, Germania, este acum pe deplin operațională. Acesteia i se va alătura în curând o altă unitate în Atlanta, SUA. Producția de încălțăminte AM4 pentru toate piețele va fi susținută de ambele fabrici, dar principalul obiect de activitate al fiecărei fabrici va fi producția localizată.

După lansarea AM4LDN va urma, săptămâna viitoare (joi, 26 octombrie), cea a pantofilor AM4PAR, creați pentru Paris. Anul 2018 va sosi cu alte 4 lansări în celelalte orașe cheie: Los Angeles (AM4LA), New York (AM4NYC), Tokyo (AM4TKY) și Shanghai (AM4SHA).
Pentru mai multe informaţii vizitaţi adidas.com/Speedfactory.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod