Baia perfectă pentru orice femeie independentă

Din ce în ce mai multe femei aleg, în zilele noastre, să dea o notă personală locuinței și, în mod special, băii. Mici modificări ale decorului, mobilerului sau accesoriilor din acest spațiu pot îmbunătăți dispoziția oricui, așa că o schimbare este oricând binevenită!

Baia este spațiul în care femeile se pot relaxa și se pot pregăti pentru orice ocazie, așadar, trebuie să fie dotată cu tot ceea ce au acestea nevoie.

Nu este ușor să ții pasul cu tendințele și cu tehnologia, pentru că se schimbă mereu. Cu toate acestea, poți apela la câteva idei de obiecte sanitare moderne, de calitate foarte bună și care pot fi adaptate cu ușurință oricărui stil de baie.
Să începem cu cada: putem spune că relaxarea a atins cote superioare, datorită varietății de opțiuni de hidromasaj, ideale pentru femeile care doresc să își transforme baia într-un adevărat SPA.

Roca le oferă acestora căzile BeCool, Vythos și Easy - elegante și confortabile, cu dimensiuni diferite, pentru a se potrivi perfect în orice spațiu.


Pentru femeile care preferă versiunea modernă a dușului walk-in (fără cădiță sau cabină), soluțiile sunt nelimitate. Coloana de duș Even Square oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea atât un duș de mână, cât și un cap de duș metalic. Dușul de mână are patru funcții: Pulse, Rain și Softy. Având finisaj cromat, stratul Evershine al robinetelor garantează o suprafață care strălucește permanent și este ușor de curățat.


După duș, oricărei femei îi place să se machieze pe îndelete, în stilul său preferat - deci are nevoie, bineînțeles, de o iluminare cât mai bună și de oglinzile potrivite.

Oglinzile Roca Prisma, dotate cu spot superior și inferior LED și cu folie antiaburire ar putea fi cea mai bună alegere.


Locul cel mai potrivit al produselor de machiaj și cosmetice este în corpuri de mobilier de baie moderne, iar linia Stratum este special concepută pentru a atinge cele mai înalte standarde de confort și accesibilitate. În plus, este prevăzută cu o priză electrică ascunsă, cu Bluetooth și un excelent spațiu de depozitare.


Lăsați baia să exprime ceea ce sunteți!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod