Petreceri cool pentru ziua copilului

Loc de joacă, restaurant fast food, laser tag, in padure, in parcul de aventura. Sunt doar cateva dintre locurile de distractie la care parintii apeleaza pentru a organiza ziua celui mic. Sarbatorit de zeci de prieteni, copilul va avea parte de o super petrecere.

Mai nou, in Bucuresti, locurile destinate petrecerilor pentru cei mici s-au imbogatitcu o locatie speciala in care ii poti face ziua de nastere la... piscina. Doar cel mic si invitatii lui vor avea acces, iar tratamentul este unul regesc. Rasfat este cuvantul de ordine pentru cea mai cool petrecere, cea despre care toata gasca de copii va vorbi zile in sir. Apa din piscina e special filtrata si tratata pentru a fi ideala pentru pielea si ochii micutilor, fara clor sau alte substante invazive, iar temperatura apei e  ideala, 33 de grade.


Si temperatura exterioara e extrem de placuta pentru micutii care ies din apa, astfel incat ei sa nu simta diferentele de temperatura si totul sa para ca o zi de vacanta.


Dincolo de exclusivitatea locatiei,  Luxuria Centrum s-a gandit la fel si fel de activari astfel incat parintii sarbatoritului sa isi vada copilul fericit si sa fie multumiti cu ce au organizat pentru ziua copilului lor: masina imensa de popcorn, tatuaje haioase, cocktailuri amuzante baute in piscina, jocuri in apa cu instructorii de inot.


E un loc călduros și primitor, unde costumele de baie sunt obligatorii!Distractia este garantată, iar bucuria sarbatoritului inclusă.

Singura problema a parintilor: sa reuseasca sa ii scoata pe petrecareti din piscina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod